Promiňte, že nebyla tisková konference

na téma Mgr. Stanislav Huml vstoupil do nevládní politické strany ČSSD. Přívlastek nevládní je přitom zásadní. Stejně pochybuji, že by někdo z novinářů na tuto tiskovku přišel. Tajné to nebylo, v regionálním tisku se informace objevila. Tolik reakce na dnešní podivné články jak jsem tajně vstoupil do ČSSD.

Připomínám, že jsem nebyl členem VV, zařazen na nevolitelné místo kandidátky a vykroužkován voliči. Těmi, které jsem potkával při kampani a říkali mi, pane Huml, udělejte už něco z tou situací a nezajímá nás dávná minulost, ale posledních 20 let.

Program VV nebyl pravicový. Komentíátoři by si jej měli podrobněji přečíst. Byl středový a skutečně více levicový. Vysál hlasy sociálním demokratům. Můj odchod k ČSSD tedy alespoň částečně napravil ten podvod ABL. Zcela napravit to mohou jen volby.

Přeběhlíky směrem k vládě, za vládními prebendami můžeme vidět ve zprávách dnes. Podvod na voličích je dokonáván právě nyní, kdy čelní představitelé VV, odpovědní za ten stav, místopředsedkyně vlády a ministři této vlády, zachraňují svá ministerská křesla útěkem k ODS. Celá vláda se snaží očistit od těch hrůz, které zazněly u soudu s Bártou a protože jde Nečasovi o každý den budou dobří i bezcharakterní přeběhlíci. A používám to slovo schválně. Důvod odcházet totiž nemají - Bárta odešel. Jaké jsou jejich nmotivy si už musíte dosadit každý sám. Kdyby soudce Šott slyšel, co se dnes odehrává v kancelářích těch superhrdinů, byla by v pondělí Pankrác plná.

A na řadové členy VV se tato parta místopředsedů a členů grémia doslava vy.kašlala.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Huml | pátek 20.4.2012 22:15 | karma článku: 20,07 | přečteno: 1419x
  • Další články autora

Stanislav Huml

Kalašnikov volby nevyhrává

26.1.2016 v 22:49 | Karma: 41,64

Stanislav Huml

Jde o bezpečnost nebo o prachy?

9.12.2015 v 21:29 | Karma: 25,97

Stanislav Huml

Oděsa 2014 Memento

29.4.2015 v 22:46 | Karma: 36,53