Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, vždyť o tohle právě jde. Stačí zaharašit komunisty a u ale mnoha lidí to přikreje naprosto spolehlivě ty zcela zřejmé bolševické praktiky TOP, ODS a spolku Peak. Paní Kavalírová chce bojovat proti bolševismu s bolševiky. A to ani není řeč o skutečeně naprostých pitominách, kdy třeba DPH se původně zvedalo proto, aby zaplatilo penzijní reformu zvrtanou tak, že nakonec asi nebude potřeba nic platit, ale DPH je nahoře a navíc do toho rozpočtu nepřineslo nic, jen podřízlo ekonomiku a lidé si mohou koupit méně za totéž. Vláda packalů a bolševiků. Ale ona bude stále podporována mnoha voliči, protože se hlásí ku pravici a protože je prý pořád horší možnost - totiž vláda levice - tj vláda komunistů. A je vymalováno.

2 0
možnosti

J86a14n 54R51á27ž

10. 11. 2012 16:33

Pane Huml - souhlas s Vaším názorem: "Chování poslanců není jen politický problém, to je o lidskosti, cti a morálce"

Řiďte se tím a začněte proces návratu lidskosti, cti a morálky do naší poltiky tím, že  složíte poslanecký mandát. Podle pravidel cti a politické morálky totiž po odchodu ze strany na jejíž kandidátce jste se do Sněmovny dostal, tam nemáte co dělat. Pak budete věrohodný  a možná se do PS vrátíte na kandidátce jiné strany po nových volbách. V opačném případě jste pro všechny politická mrtvola!

1 3
možnosti
Foto

na toto téma jsme diskutovali mj i zde níže. Nemáte pravdu, ale vyvracet vám ji nebudu. Považujte si Tluchoře za hrdinu, já ho tak nevidím. Měl zůstat a hájit program za který tak bojovat ve sněmovně i za cenu osobních ztrát. Prodat mandát není můj styl.

1 0
možnosti

Vida, když Radek John začal konečně něco malinko dělat pro lidi, tak z něho ODS, Kalousek a Peake udělali úplného idiota.A kdo ví jestli ho nakonec neuvězní jako Ratha (za VZP).Pane Humle, říká se, že Bárta je s Nečasem a Kalouskem domluven. Aby nepadla vláda ODS, poslal jí na pomoc Peake s Navrátilovou a spol. On sám s Johnem předstírají, že jsou opozičníci. Všichni dohromady však mají rádi tuto vládu, tento parlament, protože jim umožňují bezpracné příjmy.Co je na tomto spiknutí proti lidem pravdy?

2 1
možnosti
Foto

říká se ano a má to i racio.

1 0
možnosti

Politika není žádná legrace a dělat ji amatérským, novinářským stylem jak vidno nejde, stejně jako naráz odstranit všechno svinstvo světa.Je mi ho líto, ale tak nějak trapně, protože trapný je.

3 0
možnosti

Programové závazky a předvolební sliby jsou jako bzučení mouchy otravné, pokud jsou politikům připomínány během volebního období.

V souvislosti s kydáním špíny na hlavu pana Johna (neschopnost, nekompetentnost) bych se rád na něco zeptal. Když za ním, coby ministrem vnitra, přišel pan Michálek a svěřil se mu, že je Knetigem tlačen ke korupčnímu jednání, nenasměroval ho John na policejní orgány a neposkytl mu možnost úřední odposlechové techniky, ale poslal ho za Jankem Kroupou. Tohle se interpretuje (a četl jsem tenhle názor i v tomto týdnu) jako jeho profesní selhání a odmítnutí pomoci. Domnívám se, že je to jinak: John věděl, že pokud by to dostala do rukou policie, tak by se to Knetig s Drobilem dozvěděli ještě ten den, že se po nich půjde, a už by ani nepípli. Jakožto bývalý policajt o tom asi máte nějakou povědomost, tedy mýlím se? Pokud nechcete odpovídat tady, na blogu mám, jako vy, okénko na vzkazy, přes které vám mohu poslat neočumovaný mail.

Zdravím

Taras

4 1
možnosti
Foto

já jsem to někde otevřeně kmomentoval. Vn ímal jsem to jako selhání RJ, řekl jsem mu to do očí. On sám byl na výslechu, ale bylo to odloženo - podezření, že nekompetentním postupem spáchal tč, Někdo na něj podal trestní oznámení. Proběhlo to tiskem, najdete to. Ale o tom to dnes není.

2 1
možnosti
Foto

Proč Vy si jenom stěžujete, pane Humle. Berte to tak, že nemůže být všechno podle Vás. Zastáváte se RJ. Proč asi? Hodí se Vám to? Myslím, že ano. Trochu pokydat opozici. Ale je to medvědí služba. Jde o to, že přidáváte zase nějaký ten stín na zákonodárný sbor, "co jde proti lidu". Však to tady asi brzy uslyšíte. Touto, nikoliv kritikou, dříve se tomu říkala konstruktivní kritika, ale žalováním na své oponenty, si trochu tak dělate i do vlastního hnízda: proč by měl mít poslanec právo být někde členem něčeho? Není to trochu zlořád být neustále v něčem a často i vícekrát? Není to další trafika? Kolik jste Vy a ostatní odhlasovali zákonů na doporučení toho či onoho výboru, aniž byste, pokud se vás někdo zeptá, sdělili obsah toho zákona nebo novely? Ono to ani není ve vašich silách. V silách nikoho. Řešení? Rozpustit výbory a zadávat si odborná posouzení mimo parlament. A nebude co řešit. Členství, předsednictví a ani čas, když si odmyslíme odměny.

7 5
možnosti
Foto

Pane Černý, nestěžuji si, vůbec ne. Nemám důvod. Ta trafika o které mluvíte není za peníze, hje o možnosti pracovat, rozhodovat, když poslance voliči do sněmovny vyslali. To Vy jste jen zapšklý kritik, nic víc.

7 2
možnosti

Zajímavé.  V jiných demokratických zemích by v tomto případě poslanec složil mandát.  U nás se drží zuby, nehty a to je v porádku ?

3 0
možnosti

Ale v jiných zemích by ani Huml nemohl být poslancem:-)

5 4
možnosti

P72e58t55r 94Š82v72e42c

9. 11. 2012 19:19

Odéesáci kopou jak ten kůň ... Víte kterej, ne ?;-)

4 0
možnosti

Když on ten Radek je tak moc nemá rád. Ministestvo mu sebrali,vedlejšák mu nechtějí povolit, to je život.....

4 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik