Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

6. 4. 2012 11:21
jen tak pro zajímavost

11:04 - Bylo prý prokázáno i zapojení pana Kmenty do této akce. Kontakt s MF Dnes měl Huml přes pana Šlechtu, který se prý netajil tím, že jsou to jeho kamarádi.

11:02 - "Další velká lež, která ze strany Škárky bez uzardění zněla", je podle obhájce ta, že se při podání oznámení na obvodním oddělení v Horních Počernicích snažil předat policii obdrženou obálku s penězi od Bárty. Policista, který oznámení přijímal, prý jasně dosvědčil, že žádnou nabídku převzít obálku od Škárky nedostal.

0 0
možnosti

pá_ja

29. 3. 2012 10:30
A je někdo překvapen?

Přesně, začíná to už od malých obcí, kde přihrávají kšeftíky zastupitelé kámošům.

Politika je kšeft a ze státního(obecního) nejlíp teče!

1 0
možnosti

Ottis300

29. 3. 2012 9:12
Pane Humle, co jim tak dělat ekonoma!?

Byl byste přínosem. Asi větším, než ve sněmovně. Počítat umíte. Ale nekontroloval jsem to po Vás.

0 0
možnosti

svedek casu

29. 3. 2012 8:44
Zajímavé zdá se

že odesákům na radnicích se it technikou protrhl pytel v našem okresním městě to samé!!

0 0
možnosti

jarinka

29. 3. 2012 7:43
Slyším nebo čtu

"rekonstrukce" nebo "revitalizace" náměstí a mám dost. Nejde mi jen o to, že si na tom mnozí určitě pořádně namastili kapsy. Jde o to, že revitalizované náměstí je pro mě nepoužitelné. Zeleň vykácená, obnovení vjezdu aut a chaos, nemožnost jízdy na kole jako dříve (položení kočičích hlav) s výjimkou chodníků. Takže nehezká zpráva pro dopravního inspektora - my cyklisté jezdíme po chodnících!!

1 0
možnosti

car_director

29. 3. 2012 7:43
Co jste si zvolili,

to tam máte !

0 0
možnosti

chill

29. 3. 2012 7:41
Jak chceme šetřit?

Jestli se podobným způsobem hospodaří na všech radnicích, potažmo všech státních úřadech, tak už se vůbec nedivím tomu, že nejsou peníze a jedeme na dluh! Na takovéto hospodaření nemůže DPH 15% a 21% naprosto stačit, vidím to tak na 20% a 26% minimálně, i když i to je málo. Systém bez razantní a pružné kontroly všech (i mininim.)výdajů nemá žádný smysl, nevede k efektivnosti, šetrnosti a racionalitě, vede k nezodpovědnosti, předraženosti a kšeftům pro kamarády! Co s takovou politikou? Na všech úřadech, na všech institucích, které hospodaří s veřejnými prostředky, by měl fungovat nezávislý auditní orgán, bez jehož souhlasu se žádný výdaj neuskuteční! A tyto orgány by měly být z jiných měst, např. radnici v Brandýse by kontroloval orgán podl. NKÚ např. z Opavy. Bez zavedení auditů a přísných kontrol s razantními pravomocemi můžeme zabalit krám!

0 0
možnosti

chill

29. 3. 2012 7:51
Re: Jak chceme šetřit?

Ještě doplnění, nikdy jsem nechápal to, proč v Německu ve 20.a 30.letech společnost volala po někom razantním, rozhodném, po někom, kdo se postaví za zájmy národa, vykope ty rozežrané a neefektivní politiky, tenkrát i odmítne reparace a područenství, které Německo sráželo na kolena a nepovolovalo mu se přirozeně zvednout, nechápal jsem to až do dnešní doby a situace v ČR. Ne, že bychom na tom byli jako DE ve 20.letech, ale řekl bych, že se tomu hodně blížíme, absolutní odtrženost mocných od reality života normálního člověka, arogance moci, které nebere ohledy na slabé a potřebné, snaha o privzatizaci všech veřejných systémů, atd. Už plně rozumím tomu hlasu společnosti, který volal a volá po změně, po příchodu nových lidí, kteří kompletně zúčtují s minulostí s vyvozením konkrétní odpovědnosti a zabavením majetku těch odpovědných lidí! Po někom, pro koho bude člověk na prvním místě, nikoliv zisk, korupce, kšeft!

0 0
možnosti

MacX

29. 3. 2012 5:35
Svět se řítí do ďáblovy ř.

Z vašeho výčtu na mne padla deprese. Tohle nemúže dobře skončit.

3 0
možnosti

pipina z las vegas

29. 3. 2012 4:33
Rozšíření pravomocí NKÚ na obce a města?

Úsměvná sci-fi v této zemi...

Hloupost. Na tom vlastně není k smíchu vůbec nic...

1 0
možnosti

AntonínP

29. 3. 2012 0:43
Neměl byste

namísto předvolební kampaně jít na policii a podat ttrestní oznámení pro korupci či pro porušení povinnosti při správě cizího majetku či další jiný restný čin?

2 0
možnosti

Stanislav Huml

29. 3. 2012 0:48
Re: Neměl byste

Není na co. Nakonec policie monitoruje veřejný prostor a pokud jsem to zveřejnil a vidí v tom trestnou činnost je povinna konat z úřední povinnosti. Nekoná a konat nebude, potřebují přesné vyčíslení škody, zprávu kontrolních chroustů, které nemá kdo poslat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik