FUCK THE SYSTEM?

Nectí se již žádná pravidla, bezostyšně se lže a někdo se již začíná bát. Církevními restitucemi (restituce v tomto pojetí = dar majetku České republiky Vatikánu) jsme týden začali a nechutí vysvětlit bordel na Úřadech práce, zapíráním faktů kolem Evropských fondů a nechutí vysvětlit principy podivné kontroly Budvaru jsme týden dokončili. Internetem se šíří vtip: Blahobyt se bude psát s měkkým i. Proč? Protože je to cizí slovo.

Chlapci v černém (Zásahovka Policie ČR) posílili sněmovní ochranku v pátek 10.2.2011. Takové opatření se realizuje tehdy, je-li reálná hrozba narušení prostoru. Že by bezpečnostní složky disponovaly inforamacemi o připravovaném útoku, či agresivnější demonstraci jako na Slovensku? Venku byl klid. V počítačích nám zahrála hudba. Nová revoluční píseň. Souhlas s mnohým.

Zahájili jsme programem a stojí za přečtení stenozáznam, kde poslanec Doktor požaduje zařazení nového bodu, týkajícího se Budvaru. Přečtěte si celé zde. Při prvním hlasování návrh na zařazení bodu prošel. Znamenalo by to, že ministr zemědělství v poledne předstoupí před Sněmovnu a vysvětlí své podivné postupy.

Výsledek hlasování zpochybnil poslanec Vít Bárta. "Hlasoval jsem špatně", prohlásil. Sněmovna mu vyhověla a hlasovalo se znovu. Výsledek již byl opačný. Důležité je, že pan Bárta podruhé, stejně jako poprvé hlasoval NE.

Copak se to děje v koalici, kde "lovci dinosaurů" lžou ve prospěch ODS, a zachraňují před plénem Sněmovny jednoho, poměrně velkého dinousaura? Vidím to tak. Potvrzuje se, že Michal Viewegh měl v knize Mafie v Praze pravdu. A ještě jinak. Věci veřejné jsou prostě jen béčko ODS. Tak hodně stěstí a poslechněte si chlapci a děvčata ten výše uvedený song. Dostali jste politiku na úplné dno.

Jak chcete diskutovat s lidmi, když nejste schopni diskutovat o závažných věcech ani na půdě Sněmovny. Vy nevnímáte odpovědnost, kterou jste na sebe zvolením vzali. To není otázka, ale konstatování.

Autor: Stanislav Huml | pátek 10.2.2012 14:45 | karma článku: 23,70 | přečteno: 1605x
  • Další články autora

Stanislav Huml

Kalašnikov volby nevyhrává

26.1.2016 v 22:49 | Karma: 41,64

Stanislav Huml

Jde o bezpečnost nebo o prachy?

9.12.2015 v 21:29 | Karma: 25,97

Stanislav Huml

Oděsa 2014 Memento

29.4.2015 v 22:46 | Karma: 36,53