Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

strycek-Joe s.r.o.

11. 1. 2012 7:32
Kvalitní článek, karmuji

je jasné, že pan Kalousek si chce u církve koupit odpustky za své politické zločiny a pan Bárta zase u pana Kalouska odpustek za své kriminální zločiny. Asi se jim to poaří, smutné je, že vše budou ve finále platit lidé i v ceně toho nejposlednějšího rohlíku - zvýšení DPH to je podstatou celého darebáctví !!!

4 0
možnosti
OK

iacobau

11. 1. 2012 13:00
Re: Kvalitní článek, karmuji

Kvalitní článek, který píše o církvi přesně to, co psaly socialistické učebnice a co považuje velká část obyvatel této země za dogma. !!!!!!!!

1 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

10. 1. 2012 22:11
A nejhorší jejich obchod-

prodat Humla do parlamentu! Ani déšť ani kroupy ale sr*čky, mozkové;-€

5 0
možnosti
I

Ignatio

10. 1. 2012 22:05
Komunistické lži

Dnes na jiné blogery nereaguji, jak se předhánějí v historických nesmyslech o Církvi. Na toto se ale nereagovat nedá. Vše nemá smysl komentovat, už to udělali jiní. Ale toto je od komunisty nehoráznost: "Komunisté nechali Církev žít." To myslíte ty koncentrační tábory pro kněze a řeholníky (Broumov, Želiv, Bílá Voda aj.), estébáky přepadené a zavřené kláštery, mnoho zabitých kněží a věřících (za všechny P. Toufar z Číhoště, kněží z Babického procesu), biskupové ve vězeních, zavřené církvení školy, nemocnice, veškerá činnost zakázaná kromě bohoslužeb. Na všechno tvrdá kontrola. Vyhazovy věřících ze zaměstnání. A mnoho dalšího. Ukradení majetku je to poslední.

6 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

10. 1. 2012 22:12
Re: Komunistické lži

Jasně! Rozkaz je rozkaz! Dvě dávky...;-€

3 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

10. 1. 2012 21:51
Soudruhu esenbáku!

Tato církev patří k těm, co vybudovali tuto civilizaci! Se všemy klady i zápory! Bohužel, také umožnila to, že se vzdělali i různé existence, které se ji rozhodly zahubit. Jako Marx, Uljanov, Adorno nebo nějaký esenbák! S tím, že ten esenbák tahá za velmi krátký, populistický konec...;-€

8 0
možnosti
JP

JaromírP.

10. 1. 2012 21:59
Re: Soudruhu esenbáku!

Církve se v minulosti v mnoha případech chovaly hůře než Marx či Uljanov

6 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

10. 1. 2012 21:46
Pan Huml opustil veverky, promluvil z něj opět komunista

To je stará komunistická propaganda, asi pan Huml zná z večerní univerzity marxismu leninismu, kterou jistě absolvoval, jako člen strany a příslušník SNB. Ano, za Josefa II. se církvi zabavila řada majetku. Tím došlo k značnému vyrovnání toho, že církev k majetku přišla často podivnou cestou. To ale není předmětem restitucí.

Restituce mají určité datum, předělem je datum komunistického puče, aby pan Huml pochopil, tedy datum, kdy slaví Vítězný únor. Netýkají se tedy doby před 25.2. 1948 ale doby potom. Ano, prezident Beneš tu byl, fungoval jako poskok komunistů, proto se ho oni a pan Huml tak zastávají. Posloužil, než ho soudruzi zcela odstavili a hlídali pak v Sezimově Ústí, dokud nezemřel. Jeho památku ale měli ve vážnosti i za totality - však jim posloužil dobře.

Faktem je, že skutečná demokracie tu nebyl ani po válce. Nejdřív divoký odsun, rabování, komunisté obsazovali silová ministerstva, všude sovětští poradci z NKVD. Beneš udělal velké znárodnění, po puči se ukradl už jen zbyte

3 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

10. 1. 2012 21:38
Pane Humle, co vy jste za člověka

Bývalý esenbák a komunsita. Ale tehdy jsem Vás vnímal jak jednoho z těch slušnějších. Vidím, že slušnější komunista či esenbák není přece jen slušný v absolutním měřítku. Co vy jste za člověka. Nejdřív kandidujete za tuto partaj, pak při puči zorganizovaném z jiné partaje pomocí od počátku nasazené cizí osoby - Kočí - odejdete s přeběhlíky. Lidi volili VV, nevolili žádné přeběhlíky. VV jsem nevolil, ale uvažoval jsem o tom. Pokud bych měl volit Vás, tak jen kvůli partaji. Fakt bych nevolil sólo bývalého komunistu a esenbáka.

Sice Vás nevnímám jako Škárku a Kočí, které beru jako zaprodance - tj. dostali zaplaceno, tak přeběhli. Ale i tak Vám nevěřím nos mezi očima. Jste poslanec, ale nikoho nereprezentujete. Odevzdejte mandát, jestli máte trochu cti v těle.

4 0
možnosti
OK

iacobau

10. 1. 2012 21:26
Že zrovna pan poslanec

bude říkat bláboly, které byly dříve součástí komunistické propagandy, jsem nečekal. K jiným autorům bývám shovívavý. K poslanci placenému s mých daní nikoli.

Vážený pane poslanče, je mi líto, ale lžete. Je možné, že ne vědomě, ale to vás neomlouvá. Než něco takového budete psát, zjistěte si skutečné informace. Například to, jak církve hospodařily do doby nástupu komunismu. Něco tak ubohého a hloupého jsem od vás opravdu nečekal.

S pozdravem a přáním šťastného sbírání vědomostí

Ondřej Kolář

7 0
možnosti
LM

Aaron71

10. 1. 2012 21:12
To s těmi semafory bylo lepší

Tam jsem Vám tak nějak věřil;-)

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

10. 1. 2012 21:05
a tolik radosti jsem necekal

Ted uz mohu jit v klidu spat. Jsem rad,ze mate vsichni starost,abychom meli jen topanky a prazdnoz mosnu . Buh Vam zehnej ;-)

5 0
možnosti
JJ

jonatan66

10. 1. 2012 21:12
Re: a tolik radosti jsem necekal

Chtěl jsem se optat. To mě ten pan Bůh požehná jen tak zadara a nebo k tomu bude potřebovat brokáty vyšívané roucho, brilianty osázenou berlu, příslušenství ze zlata, zlatem vykládaný kostel, tisíce hektarů orné a jiné půdy, státní příspěvky atd,?

4 0
možnosti
ZZ

hasmen

10. 1. 2012 21:03
Já bych to řekl asi takto:

Ryby si rybník samy nevypustěj a korejtko je holt korejtko...

6 0
možnosti
ZK

SID09

10. 1. 2012 21:26
Re: Já bych to řekl asi takto:

pravil pan Huml při své cestě do Parlamentu, kde sedí proti vůli strany, která jej tam sama dosadila !!;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik