Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

28. 11. 2011 9:23
Ne každý jsme bezcharakterní korouhvička

která půjde žvatlat cokoliv, co přinese zisk a demonstrovat na pokyn odborových vyžírků či stejně vyžírkových takypolitiků.

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 11. 2011 9:33
Re: Ne každý jsme bezcharakterní korouhvička

Inu pan Huml se měl dobře za komunistů a má se dobře i teď. Dokáže se umně svést na vlně popularity a přitom mu nevadí, že jeho noví chlebodárci jsou s korupčníky propojení až běda. Když viděl, že ODS, která inscenovala popravu veverek, je až příliš zkorumpovaná, začal kopat za ČSSD - inu z louže pod okap. ;-)

Klidně zradí a pošpiní kohokoliv, jen aby na tom on sám vydělal.;-)!!

1 0
možnosti
SN

kuča

28. 11. 2011 9:01
Pro Vás karma.........

:-)......a ocenění. Nejvíc mě na tom baví ty diskusní příspěvky, kdy se přihlouplý diskutér začne zaobírat Vaší minulostí! Oni byli disidenti a jdou žádat o 1OO.OOO kč za boj proti minulému režimu. Pokud ten režim přežili ve zdraví, tak jak jsem ho přežil i já, všichni jsme de facto s režimem kolaborovali, čili každý máme svoje máslo na hlavě.

Nyní k věci: Babišovi fandím, ať je jeho motivace jakákoliv. To nezkoumám. Opřel se do korupčníků bez zábran, ometl kde koho, veřejně v televizi bylo na něj podáno trestní oznámení? - Alespoň pro pomluvu? ....a včil mudrujte diskutéři..! Hlavně že do toho zasmrádlého rybníka hrábnul, ať se konečně něco pohne kupředu. Samozřejmě Nečas to s těmi partyzány na konci války skutečně přehnal. Pamatuji, už jako školák konec války, bombardování - lezli jsme na rozhlednu a bylo vidět hořící Vídeň, to nepovažuji za důstojné u akademicky vzdělaného člověka.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 11. 2011 8:52
né tak

Protože ve slušném demokratickém státu by jak státní správa, tak i justice měla být odpolitizována a nezávislá na současné zvolené vládě. Neboli- jestli se občan nebo určité sdružení občanů domnívá že se děje něco špatně, neefektivně, je porušován zákon či jsou porušována něčí práva,nebo dokonce je někdo poškozován, tak samozřejmě má právo na státní správě a justici vyžadovat aby to prošetřila a provedla nápravu. Ať je těch protestujících 5,50 nebo 10 000, nebo tu stiženost podává občan sám za sebe. Ale i ta zvolená vláda by měla být natolik solidní,aby se veřejností i jednotlivci nadnesenými  podněty zabývala a minimálně vysvětlila proč koná či nekoná tak či jinak.

Všechno politizovat a říkat "tak si založte stranu, vyhrajte volby a potom až budete mít ve státě moc a úřady, policie i soudy vám půjdou na ruku", tak si zařídíte co budete potřebovat - se mi zdá poněkud ujeté..

1 0
možnosti
JM

hriva5

28. 11. 2011 4:15
Poděkování

Tak nám to soudruh Huml vysvětlil, ostatně není nad to, když podobná vysvětlení podává bolševickej policajt. Hned to celému textu dodá notnou porci důvěryhodnosti. A co na to Jan Tleskač, nebo snad náš kurzista BBC?

1 0
možnosti
JM

jmitas

28. 11. 2011 0:38
Pane poslanče...

Překvapila mne Vaše karma. Dnes "slabý"Rv Hezký den přeji.

0 0
možnosti
KNAPČ

Kilián Nedory asi po čtrnácté...

28. 11. 2011 1:29
Re: Pane poslanče...

ono to snad někdy bylo lepší ?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik