Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Najít "dobrého privátního pekaře" je oříšek, když se mi to podařilo, odešel do "výslužby" a tak ten kdo ničí pekárnu to je pro mě....

0 0
možnosti

Není nad to vybrat si muže s psychopatickými sklony a na něm demonstrovat nemožnost mužského pokolení.:-)

1 0
možnosti
MP

Pokud v dané komunitě bylo pečení chleba mužskou záležitostí , pak to, že si žena pořídila pekárnu, může vnímat jako zásah do své mužské role. :-P

Ale teď vážně: jsem už zvyklý na určitý smysl ženského zjednodušování a zkratkovitého vnímání, když mají udělat z chlapa zrůdu (nebo zrůdu ještě větší, než ). takže se ptám vadí mu PEČENÍ CHLEBA per se, nebo to, že si k tomu žena pořídila domácí pekárnu, která peče sama a ona prakticky jen nasype mouku a naleje vodu? a po zbytek času se může šťourat v nose či jinde ?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VF

... třeba je ten muž transsexuál, nebo přeoperovaná feministka, co víte.

0 0
možnosti
Foto

Pečení chleba je samozřejmě nesmírně dominantní činnost. Těsto, beztak již tvárné, je znova a znova hněteno do neuvěřitelně submisivních tvarů a to prostě faakt není k vydržení :)

0 0
možnosti
JK

Běžte na terapii, oba.

2 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 4,94
  • Průměrná čtenost 470x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)