Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Jistěže to funguje pořád. Co třeba "agenti" paní ombutsmanky Šabatové?

0 0
možnosti
LJ

Za minulého režimu se to praktikovalo běžně. V blízkosti západních hranic agent-provokatér začal organizovat skupinu těch, co chtěli utéct na západ. Vydával se přitom za převaděče a přivedl ty nešťastník, kteří mu uvěřili, přímo do náruče pohraničníků. Ve vnitrozemí se zase agent-provokatér vydával za organizátora protistátní skupiny či za špiona vyslaného z USA.

0 0
možnosti
EH

Umím si to představit u tzv. Elfů, kteří pořádají na sítích hon na všemožné dezoláty. Kdo je hodnocený od množství, bude mít tendenci být efektivní. :-)

0 0
možnosti
PD

P60e97t66r 10D82r72a30p46a58l

10. 10. 2022 5:02

To s tím atentátem se stalo i u nás...takže taktika agentů provokatérů v části policejních struktur funguje porad

2 0
možnosti
EH

Je to smutné, když příslušník měsíce pozoruje podezřelou skupinu a ti pořád kecají a skutek utek. Agent chce jít domů, tak je nakonec musí sám radikalovat. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 4,35
  • Průměrná čtenost 1247x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)