Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Chce to hlídat. Také jsem už zažila, že některé hotely vydávali plnou penzi za all in. Proto čtu opravdu důkladně recenze, poněvadž na rozdíl od paní Medkové jezdím již jen do rezortů, kde si opravdu nemám kam jít nakoupit jídlo a jako diabetik potřebuji rychlé i pomalé sacharidy neustále k dispozici.

0 0
možnosti
IN
DM

Asi jsem nenormální, ale pokud se najím,obvykle rozhodně po 2 hodinách nemívám hlad...

Správně máte jíst malé poce vícekrát denně asi 5x,ale v reálu,zejména v teplém podnebí to vůbec nepotřebujete,důležitější je pitný režim

1 0
možnosti
Foto

Ten blog jste psala hladová, že? Je to poznat.

To trávíte odpoledne zavřená v rezortu? My jsme obvykle courali po městě, nebo jeli na výlet a tam si koupili něco k jídlu, nebo jen meloun, či jiné ovoce. Obvykle jsme v těch vedrech ani hlad neměli. Anebo stačila zmrzlina, která byla tak sytá, že jsme hekali ještě u večeře.

1 0
možnosti
AT

Já teda nevim ale na dovolené nejezdím proto, abych se nepřetržitě celý den něčím cpal

A když už teda, tak jsem nezažil, aby se v blízkém okolí nedalo něco malého do huby koupit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 1180x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)