Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Šmankote8-o Už jsem měl o Vás obavy Stanislavo. Při mé vyhlášené fantazii a představivosti jsem úplně živě viděl, kterak do sebe naráz zahodíte ty dvě smaženky a provětráte větrníky. Doslova mě polilo horko;-D

Jo, vlašáček. Také jsem ho míval ke svačině. Sice jen pětadvacet a tři rohlíky, ale zase s celou nakrájenou cibulí. To se to potom trávilo;-)

1 0
možnosti
Foto

Radši si smaženku i větrník náležitě vychutnám. ;-)

Všeho moc škodí. I cibule. ;-D

1 0
možnosti
Foto

;-)R^ Pěkné! Každý by se měl odměňovat, já to dělám taky.

1 0
možnosti
Foto

Jaké jsou Vaše odměny? Sladké nebo slané? ;-D

1 0
možnosti
IL

Nemuzu si vzpomenout, co jsou to> smazenky? Ale hned bych do toho vaseho lahudkarstvi zabehla.;-(;-(;-(;-(R^R^ Ty dobroty vam zavidim;-);-);-)

3 0
možnosti
LB

Smaženky jsou sýrové placičky na plátku chlebíčkové veky; ten je pomazaný hořčicí a smaženka je lehce posypaná krájenou cibulkou.

2 0
možnosti
OU
KM

...a nejen ve sportu, ale i v gramatice je to zpravidla bída bídoucí.

0 0
možnosti
Foto

Když mi bylo čtrnáct let, tak jsem dokázala sníst deset čerstvých rohlíků a máslo, které jsem si k nim krájela na kostky. Je nutno ještě podotknouti, že tehdy byly rohlíky větší a máslo mnohem více kaloricky hodnotné. Byla jsem jako lunt a dětská lékařka zvažovala, že mě pošle do ozdravovny.

Nejde o to co sníte, ale jaký pohyb vyvíjíte a já jsem byla vždy aktivní, dokonce i moje děti mě na dovolených brzdily a to syn byl a je pořád dobrý fotbalista i atlet.

Teď již vyvíjím pohyb vzhledem ke svým možnostem, tak mám plnější tvary, ale diety nedržím a protože jsem ráda veselá, chráním si nervičky sladkými dobrotami a nějaké to kilo neřeším, hlavně ať je pohoda.;-D

1 0
možnosti
MV

To znám... odměňování se dibrotama. Dneska jsem se odmenil hrncem doma vareny koprovky. Několik misek jsem roznes po sousedech. Vetrniky, bohužel, neumím.

1 0
možnosti
Foto

Koprovku dělala výbornou moje maminka, byla to kalorická bomba, ale ta chuť, nikdy se mi taková nepodařila.

1 0
možnosti
Foto

Připomněla jste mi, jak jsem v mládí miloval vlašák. V bufetu na náměstí v Českých Budějovicích. Těch 40 dkg bych zvládnul také. Teď už ho nejím. Dávají do něj éčka, aby se v něm nenamnožily baktérie. Sám raději ty bakterie, než chemické výdobytky civilizace.

1 0
možnosti
VM

Éčka jsou třeba i vitamíny, těch problematických je jen několik málo, jinak jsou v drtivé většině bezpečná. Stačí si projít jejich seznam.

A 40 dkg vlašáku bych zvládnul v pohodě, ale bylo by mně po něm těžko. Takže ano, ale dobrého pomálu.

1 0
možnosti
RE

A ještě bych zařadil klasiku - "Fish and Chips" Tomu nikdo neřekne jinak, než "prasárna" a přitom prodeje stále strmě stoupají:)

1 0
možnosti
Foto

Je fajn, že skoro každý má svou vlastní klasiku, i rodiny - třeba bramborovou polévku, guláš a další dobrůtky... ;-)

0 0
možnosti
GH

Jo, musim si vzpomenout na automat Koruna a rybarnu U Vanhu na Vaclavaku.

2 0
možnosti
Foto

Kde že ty staré časy jsou... ;-)

0 0
možnosti
PK

Tak na smaženku jsem měl v poslední době velkou chuť, neboť jsem jí dlouho na pultě neviděl a tak jsem se odměnil .....;-D

1 0
možnosti
Foto

Když víte, kam na ně máte chodit, tak máte vyhráno! ;-D

0 0
možnosti