Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám taky jeden fajn zážitek, bydlel jsem v blízkosti Regents park, což sice není úplně "běhací" prostor, ale je po ránu celkem pustý, pro ranní jogging více než vhodný. Stalo se však to, co se někdy po ránu stane a potřeba vyhledat malý prostor byla více než akutní. Uprostřed Regents parku je bílá budova, k níž jsem doběhl s minimální nadějí, že mi poskytne azyl.

K mému obrovskému překvapení byly toalety nejen otevřené / okolo 6.00 hod !! /, ale i čisté se všemi nutnými potřebami. Žádná libra za vstup.....

I love London.;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to máme fakt podobný zážitek, protože já tu přírodní plavárnu v Hyde parku našla, když jsem také hledala toalety!!! a naprosto stejná zkušenost! Otevřené v 7 ráno a zadarmo a ještě k tomu vybavené toaletním papírem.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 715x
Životní optimistka, která ráda cestuje a užívá si život! Mám štěstí, že moje práce v marketingu je i mým koníčkem! Narodila jsem se v Československu, poslední 2 roky žiji střídavě v Paříži, Londýně a Belgickém Gentu. Miluji dobré jídlo a pití, Ashtanga jógu, běh, surf a wakeboard. Můj sen je učit jógu na Bali.