Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasně, a ještě něco, nejlepší je běhat naboso, ten pocit když obepínáte prstama přímo zeměkouli je k nezaplacení, vedle mnoha dalších výhod, včetně toho,  když za chvilku vyrazím na čerstvej sníh, to se už ani nedá slovy vyjádřit:-)

0 0
možnosti
Foto

:-) Naboso chodím jen, když jsem v přírodě nebo u moře, ve městě mám trochu strach.. Ale na sněhu jsem to ještě nezkoušela, vlastně ano! V sauně ve Švédsku měli outdoor chladící prostor a bylo nasněženo!

0 0
možnosti
Foto

Perfektní. Vše je o stylu života. Já neběhám, ale zase hodně chodím a jezdím na kole. Jsem výhradně pro pohyb venku, nikoliv v uzavřených místnostech. Nemohu přibrat, i když jím jak chci, protože tělo to nepřipustí.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, myslím, že chůze je úplně fajn, a kolo je nejlepší dopravní prostředek, a tady v Paříži i nejrychlejší! Využívám městské kola, za poplatek 30 EUR na rok, je to perfektní! Vezmu kolo kde chci a vrátím také kde chci! Toto by určitě pomohlo dopravě i v Čechách! A pohyb na čerstvém vzduchu je nejlepší!

0 0
možnosti

D24a87d91a34k 57P22e94t45r

22. 2. 2013 5:41

Fandím vám, prožívám něco podobného, včetně pejska Parsona, Jack Russel na vyšších nožkách. Jen nevěřím vašemu tvrzení, že je naprosto vyčerpáte. Nejde to. Rokem ověřeno.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji! Máte pravdu! Oni jsou nevyčerpatelní! Parsoni jsou také moc krásní, a asi velmi podobní! Přeji hodně štěstí s unavováním :) Velmi funguje nekonečné házení míčku a aport :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 715x
Životní optimistka, která ráda cestuje a užívá si život! Mám štěstí, že moje práce v marketingu je i mým koníčkem! Narodila jsem se v Československu, poslední 2 roky žiji střídavě v Paříži, Londýně a Belgickém Gentu. Miluji dobré jídlo a pití, Ashtanga jógu, běh, surf a wakeboard. Můj sen je učit jógu na Bali.