Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nic v politice není čisté, ale KS pro funkci velvyslance v Rakousku předpoklady má. I když si mohu o dozorčích radách myslet cokoli, je to praxe v západních zemích obvyklá. Jen nevím, co může pan Šnajdr přinést a dozorovat v Čepru, když o tomto sektoru nemá ani potuchy.

0 0
možnosti
JH

J11a63n 77H19l12e91d69í12k

2. 9. 2013 11:57

soudruzi mají dobře nakročeno, vládu, parlament, senát, Nejvyšší soudy jsou plné věrných soudruhů, Ústav pro vyšetřování zločinů totalitních vlád je zazděn, zatím je povoleno některé věci zveřejňovat, ikdyž počet  "uvědomělých" redaktorů prudce stoupá a za nedlouho budeme číst na soudruhy ministry, poslance, senátory pouze pochvaly a pracující budou vyjadřovat své pracovní nadšení vyhlašováním socialist.závazků. Čili nějaký vtipný bonton našeho drahého soudruha presidenta - může jen jeho věrný lid pobavit a dodat vyšší energii do práce pro dolních 10 milionů.

1 0
možnosti
TM

Zhruba dva miliony sedmset tisíc voličů by mělo minimálně být morálně odsouzeno za to, co zvolilo prezidentem této země. To co  jejich modla vyvádí, je jen špičkou ledovce myšlení  dolní poloviny voličstva.

6 4
možnosti
PV

Zkuste se podívat do zrcadla. Máme to co jsme chtěli a zatím žádné milióny ani statisíce voličů neříkají, že litují, komu dali svůj hlas. Takže - je mi líto, ale jste to Vy, kdo má názor odlišný od většinového...... ;-)

2 2
možnosti
Foto

Ano ta nabídka Miloše Zemana zněla nejspíše takto: "Karle, když budeš souhlasit s Livií Klausovou jako velvyslankyní na Slovensku a Vladimírem Remken jako velvyslancem v Rusku, tak já ti zajistím místo velvyslance v Rakousku, až už nebudeš ministrem zahraničí".

Opravdu zde nevidím žádný rozdíl oproti situaci s těmi třemi bývalými poslanci za ODS. Rozdíl je jen v tom, že se k tomu prezident sám veřejně přiznal.

8 3
možnosti
PR

P77a66v67e69l 54R30y55s

2. 9. 2013 11:41

Přece jen mandát voleného poslance a jmenování velvyslance prezidentem je odlišné. Upřímně, kdo bude velvyslancem, je mi jako voliči jedno.

Pokud jsem ale volil poslance a byl zvolen, chci aby ve sněmovně setrval a snažil se plnit volební sliby. Odstoupením poslanci ODS umožnili přijetí toho, s čím jako pravicový volič rozhodně nesouhlasím.

K trestnosti se vyjadřovat nechci, tak dobře trestní právo neznám a nevím, zda by měli nebo neměli být potrestání. Morálně to ovšem správné nebylo.

4 0
možnosti
JK

no tak to je fajn, že již nejste poslanec, protože nechápete - i když já myslím že spíš nechcete vidět - zásadní rozdíl: Karel o tu "trafiku" nestál, Karel neříkal "dej mi něco a já udělám něco" - a to je korupce; ta Zemanova nabídka je opravdu čisté politikum, možná opravdu fikaná snaha zbavit se Kárla, ale je to ta míra politické "špinavosti", kterou bychom rádi snesli jako to nejšpinavější, co v politice je; aférka vašich kolegů z klubu ODS (bývalých kolegů), byla přece jen chucpe, ti vyměnili svůj hlas za veřejné peníze do vlastních kapes;

3 0
možnosti
Foto

Není to stejné jak s úplatkem? Také ho nemusí dotyčný požadovat ale pro úplatkáře je to stále trestné.:-)

1 0
možnosti
Foto

Je ale nic s tím nenaděláme, je to náš prezident a stíhání za korupci mu nehrozí.:-/

3 0
možnosti
PH

Ještě nepřišla na VSZ objednávka, jako v jiných případech a asi nepřijde, takže není třeba vytvářet žádný konstrukt, natož realizaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 892x
Člověk, který ač se dívá zpříma vpřed, vidí i věci kolem sebe a nezapomíná se občas ohlédnout...

Seznam rubrik