- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nezkuseny vůl prodal starého vola.;-)
Otázka Jitko, hov. líčka se na pultě nelíbí. Může se mao nahradit předním, kližkou nebo tak nějak? Já si možná naivně myslím, že to jso opravdu líčka a ony nejsou. Tak jak je to?
Jinak bych Ti přál nakoupit normálka na pultě telecí svíčkovou na steak za 160,-Kč kilo.... krása...
tobě karmu za článek a dík za odpovědi.
oprava... nevidí...
... maso...
...jsou...
práce kvapná málo platná...
ona to byla spíše stará kráva,myslím ,že v ČR se žádný starý býk nevyskytuje,no hlavně,že naše družstvo má problém s prodejem mladého skotu jatky nemají zájem....proč? že by kvalitní zahraniční dodavatelé.....a už vůbec nechápu proč je hovezí tak drahé když jeho výkupní hodonota je nízká ....jo a Jituško ale je fakt že kdo tu ceduli psal je starý vůl.....navíc řezník pozná jestli je to maso z mladého kusu....takže těch volů tam bude víc
Děkujíííí! No, chtělo to slovo znalkyně, která o tom ví nejlíp.
ty vado, zrovna dneska jsem na hovezi licka na vine a kasi pozvanej! ale co me dostalo este vic - mozna kombinace licek s bramborakem.... to bude masakr! diky za inspiraci, Jitko
Pokud jsem inspirovala, pak mě to těší!
to se mi také párkrát stalo, ještě že existuje papiňák
Zase jedna, co se nebojí, dík hrdinko!
Jitko, tak to je pořádný šlendrián. Ten, kdo tam tu ceduli umístil, by měl teď za trest sníst pořádnou porci toho starého vola pěkně natvrdo uvařenou. Aspoň by si to taky užil
Honzo, do masa nevidíš hned na první pokus a do volů taky ne, člověk se tak musí někdy spálit
Papinův hrnec občas v časové nouzi používám, ale taky z něj mám takový divný pocit. A hovězí, to je sázka do loterie
Přesně tak to mám, Jano taky
Jituš, já to měla minulý týden obráceně Podle barvy nejspíš starého vola, ale pěkně odleželé maso, a guláš nevídané chuti. Ale fakt si kup líčka. To je super, a žádný papiňák nepotřebuješ (vím, že ho nemusíš). Ty dusím půl hodiny na plotně, a dvě hodiny peču v troubě pod poklicí. A je to tutovka!
doporučuji tohle, vyzkoušel jsem, nemá chybu - http://hobby.idnes.cz/teleci-licka-na-cervenem-vine-dir-/hobby-domov.aspx?c=A130513_124224_hobby-domov_bma
Náhodou papiňák je velká úspora času, tedy nějaký kvalitní - ne od "šmejdů", to bych neriskovala ani já. Ale ze starého vola mladá křehká líčka prostě nenaděláš. Dokážu si představit, že jsi při jeho přípravě vřela jako ten tlakáč.
Pavlo, té úspoře věřím, jinak vše zůstává při starém a stejně pravdivé je i to, že ze staré mladou neuděláš ani omylem, líčka ani líčka na víně
Tohle mi nehrozí, tak se jen směju. Pardon! Ty se bojíš exploze? To jsem už někde slyšela...
Taková detonace s gulášem pak dělá divy