Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J22a65n 93B43á29r57t68a

19. 5. 2014 14:56

Hodně dlouho jsem váhal a pořád si říkal co na to řeknou lidi. Pak mi ale došlo, že žiju svůj život a ne život ostatních a šel jsem do toho. Mám jich několik ale vše se dá schovat pod oblečením (a naopak odkrýt). Díky dlouhé době přemýšlení jsem věděl přesně co chci takže to je originál, který nikdo jiný nemá. 

Co bude až budu seschlý stařeček? Na tom nesejde. Hezký pohled to nebude s tetováním ani bez něj.

0 0
možnosti
Foto

Tak na lidi bych ohled v těchto případech nebrala, proto jsem ani ten blog nepsala. Nemám právo kritizovat, byl to můj osobní názor na estetiku, která se týkala spíš některých žen. Ale opět jejich věc...a jejich peníze.;-)Hlavně, že se Vám líbí to, co máte a nebude až tak záležet, jak budete vypadat ve stáří, spíš jak moc budete v pohodě;-);-DR^Pěkný den.

0 0
možnosti
RP

Nejlepší jsou ty hlášky "je to pro mě velmi osobní...". To říká snad každý potetovaný. A ta představa jim vydrží tak rok, pak zase začnou být velice osobní úplně jiné věci ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Proti gustu žádný dišputát :)

0 0
možnosti
Foto

J35a45n57a 76M40a12j98o23v42á

18. 5. 2014 21:04

Obě dcery mají tetování (na místě, které se dá oblečením snadno schovat), obě pečlivě vybíraly a dlouho zvažovaly. K oběma se hodí a sluší jim. A vlastně...obě ho dostaly k narozeninám od své babičky. Trvalý šperk. A proč by ne :-).

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, v tomto případě, proč né? Naprostý souhlas, památka a na správném místě ;-)

1 1
možnosti
Foto

Mám tetování na zápěstí, čistě osobní. Když jsem to po telefonu oznamovala mámě, oněměla a měla pocit, že mám potetovanou celou paži... Na velké tetování nemám odvahu. Myslím, že by se ke mně ani nehodilo. Ovšem v létě jsem u vody viděla slečnu, která měla potetovaná celá záda a kérka jí šla až na celou levou ruku. Nemohla jsem od ní odtrhnout oči. Toto tetování bylo tak nádherně udělané! Nádherná kresba gejši a lotosových květů. Prostě fakt nádhera! Jen tak nějaké klikyháky se mi taky nelíbí, ale tak já to nenosím a moje těla to nejsou, že...;-)

2 1
možnosti
Foto

Je fajn, že máte TO svoje osobní, přeju Vám to a hlavně díky za názor;-)R^

0 1
možnosti
LB

Ja jsem na obe sva tetovani pomyslela asi pul roku. Motivy jsou silne osobni (alespon pro me). A to si myslim, ze je to prave poslani teto "modni vlny". Ne kdo ma vetsi, drsnejsi a viditelnejsi, ale jaky ma pro daneho cloveka vyznam. 

A taky se rika, ze laska vydrzi az do hrobu, ale tetovani jeste o pul roku dele ;-)

1 1
možnosti
Foto

V tom případě, klobouk dolů před Vámi, jistě jste měla motivaci !!

0 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že je to takřka nastálo, moc bych se rozmýšlela.

Ale jestli to někdo chce podstoupit, je to jeho věc. Nevadí mi to na nikom.;-)

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, jak píšu, každého věc.. i já bych dříve myslela, než jednala. Ale kdoví, jak by to bývalo v 16 létech ;-D. Díky, že jste si udělala čas.R^

0 1
možnosti
ŠM

Není nad postupně mizející kresbu henou..;-)

1 0
možnosti
Foto

Tetování je vlastně druh sebepoškozování, když se to tak vezme. Kamarádka má malého motýlka na rameni, a mně to k ní docela pasuje, i když jinak se mi tetování jako takové nelíbí, některé vypadá přímo odpudivě. Spíš mi ale vadí takové to davové otrocké podřizování se momentální módě, náladě...

3 0
možnosti
Foto

Právě o tom píšu, to už není nijaká vazba k rodu atd..ale davové šílenství...díky dámy, že jste se stavilyR^;-)

0 0
možnosti