Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím, Jitko, palec ...

1 0
možnosti
IL

I11v82a97n71a 50L38a77n86c65e

20. 5. 2021 13:44

Mažu se někdy na povrchu, záda a kolena.;-) V poslední době jsem zjistila , že se mi kolena zlepšila. Koupila jsem si "šlapadlo" na cvičení, a občas na něm cvičím. R^R^R^ Sportu zdar!

1 0
možnosti
ND

Krásný a milý chlapeček, Jitko...

No, já už jsem rezignovala na všechna povrchová mazání, ale nedávno jsem si koupila griotku. Kdysi dávno jsem si koupila jednu broušenou skleničku na šťopce s představou jak si budu večer na stará kolena dávat likerek na dobrou noc a je to tu.

Stará paní vymlaska vecer jednu skleničku a pak se odebere ke spánku. :-)

2 0
možnosti
Foto

Dobře jsi udělala, to chválím;-)

1 0
možnosti
VF

Malá babičko blogerko, ten Tvůj blog je také skutečně léčivý. :-):-):-)R^Zdravím!

1 0
možnosti
Foto

Tak teď nevím, zda si ze mě počítač udělal šoufky, všechny moje reakce do rána zmizely.:-) Zkusím to alespoň takto hromadně a všem moc děkuji za čtení a odezvuR^

1 0
možnosti
VV

Taky se mi to stava, oni v tom maji admini nejakej dum lasky na prodej. Musim prepnou z vsechny podle vlaken na vsechny podle casu a pak se to objevi.

0 0
možnosti
Foto

To zlatý, lepkavý byl určitě zlatej Puškin.;-D

Mazat se zevnitř je potřeba.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, něco takovýho lepivýho;-D

1 0
možnosti
Foto

.A teď se všechno mazání i případné premazani dá svést na reklamu. ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Jitko, ale že se vám ten tunel skvěle povedl... úplně stejně jako Tobě tento blog!!!V

2 0
možnosti
Foto

Diky moc, už vím, že stávkuje můj pc, zde na tabletu je to ok:-)

0 0
možnosti
MB

Kdysi neprozíraví rodičové, dali v plen chajdu na Silvestra. V osadě jsme objevili i syna lékaře. Tedy družba stavení! Hostitel pravil - "Pacientové pořád tatíkovi cosi nosí, tak nám tady zanechal plno vína" ! Ouha, to byly flašky Slivovice ! Jako soutěživí blbové, jsme si stanovili i podmínky . Kdo potupně vrhne, bude diskvalifikován - která chajda více lahví zdolá - vítězí ! Soutěž nabrala dynamické tempo. I potíže dojít domů, vzdálenost strašná, asi 50 m ...

Já ráno s obavami. Žijí - jejich hajda stojí ? První co jsem uzřel byl účastník. Diskvalifikoval se přes verandu ! Uvnitř nezdravě vypadající synek, pobyt v přírodě mu evidentně nedělal dobře. Jev, kdy pouhým pohledem a nasátím buketu prostoru - Se zase diskvalifikoval můj doprovod ! Splynuli se soupeřem zcela svorně ! Dělejme pořádek. Pohnul jsem štamprlaty na krásné desce stolu - Hle - Zcela vyžrané olympijské kruhy v laku ! Ještě v březnu, jsem v žaludku cítil prostředí palírny ! Hrůza, své lyže jsme zcela přemazali ! Soutěž byla ukončena smírně - nerozhodně. Dobrý tunel na lékařovu skříňku darů ! ... :-)

1 0
možnosti