- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jejda já mám chuť na takové dobrůtky. Ty ty jedna pokušitelko.
Na střední jsem přes léto chodila na brigádu do jídelny velké firmy. Teda!!!! buchtičky jsme dělali jen jednou, a dodnes si vzpomenu, když je doma koulím :)
Krém vypadá práškově, asi nebude ze smetany. A ve velkým nebo malým, pořád jednoduchý jídlo, lehký na uvaření.
Nejvíc ́potěšilo to "uzený", no a to ostatní taky...
Jen při pohledu na to vše jsem polkl naprázdno
kus masa - kor z udirny - votom zadna!
ale, jak jsem tak videl ty plechace plny zlata - do vasi skolni jidelny chci chodit
a velkej obdiv - prace nad hlavu
ja si dal taky pekne blbej ukol - pozval jsem lidi z baraku na bramborak - prihlasili se skoro vsichni, u sporaku jsem stal vic jak dve hodiny (a to nemluvim o strouhani brambor...), ale meli to pak az za usima a mastny huby
Tak bramboráky pro tolik lidí, no to je hotová sebevražda!Taky dělávám hodně, jsem pak z toho zhuntovaná a pak zjistím, že jsem ani neochutnala-nezbylo!
ze začátku to vypasdalo jako hrnečku vař ty vaříš jen pro školu nebo celý Křenov?