Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jitko, mluvíš mi z duše. Mě úplně vytáčí bezohlednost obchodníků, kteří v tak velkém předstihu vystrčí veškerou vánoční výzdobu do výloh i uvnitř obchodů. Je mi totiž hodně líto děti, které mají všechno tak okoukané, že už nemůžou zažít tu radost, jakou jsme měli my.

Na letácích už jsou čokoládové výrobky. Proč je kupovat teď, aby byly staré, a ještě přitom hlídat, zda tam nejsou nastrčené loňské.

(já to tedy nekupuji, ale vadí mi to obecně).

Napsala jsi to moc hezky, a tak, jak by to lidi měli vnímat. Díky:))

1 0
možnosti
Foto

Marie, moc mě těší Tvůj příspěvek, není co dodat, jen díky ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^:-) "Jé to je krásná mlha" chtělo se mi tuhle ráno na zastávce vykřiknout!  Nevykřikla jsem, byla bych pro toho mrmlajícího  cestujícího za blázna.

Jitko, máš naprostou pravdu, užívejme každého okamžiku, kdy se můžeme radovat z maličkostí. Také nemusím už v polovině října být krmena vánočními nákupy. Kdo chce nakupovat, ať si nakupuje třeba celý rok, stejně slevy se objeví často těsně před svátky.

1 0
možnosti
Foto

Soňo, lidi ani nevnímají, oč přichází, díky R^;-)

0 0
možnosti
Foto

R^:-)Naprosto souhlasím, žijme život právě tady a teď a nenechme se okrádat o jedinečné prosté zážitky všedních dnů.

2 0
možnosti
JM

Já si myslím, že obchodní řetězce nás mají za debily, kteří ignorují kalendář, tudíž je třeba nám Vánoce připomenout už od konce října. Ale tady, v Plzni, je zatím klid. Likvidovala jsem včera letáky, Jenda (4) mi jeden vytrhl z ruky a hnusným hlasem zařval: ALZÁ CÉZÉT.

1 0
možnosti
Foto

Jano, copak říjen, konec září. 8-oAni mi tu zelenou příšeru nepřipomínej, to skřehotání slyším furt;-D

0 0
možnosti
ZS

Jíťo, máš pravdu, i když letos jsem si zatím nevšimla. Jestli to nebude tím, že moc po obchodech nechodím. Jenom do potravin... a čokoládové figurky... ani nevím, jestli mají, protože to nekupuju. :-)

1 0
možnosti
Foto

Zuzko, tak to máš velké mezery, kolekce všeho druhu nesmíš přehlédnout! ;-D... Taky je nekupuji, protože to s čokoládou nemá nic společnýho ;-)

0 0
možnosti
JC

R^ Moc pěkně napsané. Pravdivé, věru.

A ten zrzek - nemá chybu. Vůbec - Vaše blogy jsou jak pohlazení na duši.

1 0
možnosti
Foto

Honzo, moc díky za návštěvu, i za příspěvek. Pěkný večer přeji R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Z toho vánočního šílení mám taky vždycky noční ( i denní) můru. Nesnáším překomercializované (to je divný slovo) vánoce!R^

P.S. Ta zrzavá číča je fakt krásná. Díky za fotky na uklidnění. :-):-):-)

2 0
možnosti
Foto

Pavlo, rádo se stalo. Je to kočičák našich sousedů, došel ze zahrady až k našim dveřím. Psala jsem o nich v jednom blogu-fotoblogu. Páníček je už ležák, paní ho opatruje, kočky mají na zahradě. R^

0 0
možnosti
Foto

Jé, ty jsi mi ulehčila práci, měl jsem na toto téma zálusk, ale v podstatě jsi napsala vše, co bych řekl. Takže Jituš jen  mohu virtuálně podepsatR^

2 0
možnosti
Foto

Pokud jsem ti ukradla téma, pak je mi to líto, pokud jsem ti ulehčila práci, hurá;-DR^ Pavle, díky moc za nakouknutí;-)

1 0
možnosti

Takových článků tu bývá každý rok spoustu, Jitu. Ale proč? Protože to je tak, jak píšeš! Tvůj blog je takový pomyslný výstřel na trati "odpůrců předvánočního šílenství", teď už jen můžeme začít počítat to množství blogů, co se tu zanedlouho vyrojí. Mám pocit, že pokoří i články o islámu ;-D

1 0
možnosti
Foto

Mirko, mám pocit, že to letos začalo zas dřív, jak píše Jaromír. Sotva skončí jedny,už jsou tu druhé. Protože dlouho před i po, vidíš kolem sebe cingrlátka a svíčičky. Včera už mě to namíchlo, měla jsem v plánu sledovat telku a nestačila přepínat, všude výkřik reklam, proto ta reakce.;-)

0 0
možnosti
Foto

někdy se mi zdá, že pro něhoho, či některý... Vánoce začínají dnes, kdy jedna končí.:-)

1 0
možnosti