Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sven12

4. 1. 2012 12:39
Naprosto logické a správné vysvětlení.....

....ovšem nepřijatelné pseudohumanistům a pokrytcům !

Měl jsem po mnoho let licencovanou Private Inquiry Agency v NSW- Australia a pracovní zkušenost u security firmy v South West Africa (nyní Namibia), na hranicích s Angolou. Autor uvádí alternativní výhody i nevýhody pistolí a revolverů. Má zkušenost mi říká, že nestačí-li šest ran (357.mag.), ani 15 ran 9mm nepomůže !

Si Vis Pacem Para Bellum.

0 0
možnosti

styl34

4. 1. 2012 8:47
TO MA BYT PROVOKACE?

Berete lidí akorát k nenavisti a ozbrojování jak to dopadne když bude mít každý pistoli? Tady nejsme v Americe! A neříkejte že jste to napsal po Tanvaldu náhodou! Nepsal jste náhodou článek o horlavinach po zharskem útoku rasistu z Vitkova na malou Natalku? Akorad podnecujete nenávist..

0 0
možnosti

Jožin z planin

4. 1. 2012 8:58
Re: TO MA BYT PROVOKACE?

Autor podle mého především rozšiřuje povědomí o zbraních a to je moc dobře. V Americe má zbraň kdekdo i když povědomí o nich má minimální a to je podle mého špatně. Zbraně samy o sobě násilí ani nenávist neznamenají, znamenají nebezpečí pouze v rukou těch, kteří už jsou zlí tak jako tak nebo v rukou těch, co s nimi neumí zacházet (což byl možná i ten chlápek v Tanvaldu, ale možná také ne, o tom rozhodují jiní).

1 0
možnosti

bull002@seznam.cz

4. 1. 2012 8:10
Po technické stránce není v podstatě co vytknout,

ale pozastavil bych se u jedné set sakra pravdivé věty. "Pokud nechceš dotáhnout obranu do konce, ani s ní nezačínej a raději uteč." Vystřelit po někom není ani tak otázka technických nácviků, jako psychických. Cikánům se podařil čacký kousek, že vytáhnout na ně zbraň a vystřelit, by nedělalo problém tak 90% střelby schopného obyvatelstva. Ale u cikánky, protože je žena, by procenta šla dolů. Pro naprostou většinu by nebyl problém se střelbou bránit bezdomovci, ale muž v kravatě už by přinášel rozpory. Pokud by někdo měl masku, troufnu si odhadnout, že by procenta šla ke 100%. Ať chceme nebo nechceme, při obraně neposuzujeme jenom život svůj, ale i život útočníka. Návyky a automatizace toto sice dokáží ovlivnit, ale ne až tak moc. Prostě, pokud se chci účinně bránit, musím pohrdat životem útočníka,problém mívají občas s použitím zbraně i policisté. To nejhorší, co můžete při obraně udělat je, vytáhnout pistoli a přemýšlet jestli vystřelit.

2 0
možnosti

www.MujGLOCK.com

4. 1. 2012 8:26
Re: Po technické stránce není v podstatě co vytknout,

Osobne bych pouze navrhoval to "munice" ve clanku nahradit za obecnejsi "strelivo". Preci jenom munice je trosicku neco jineho, viz. bod 4 ve Druhech streliva v casti druhe Prilohy zakona o strelnych zbranich a strelivu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2625x
Velmi se zajímám o válku a proto bych se jí rozhodně nechtěl účastnit. Tulák po tomto i jiných světech, milovník klidu a lučištník.

Seznam rubrik