Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že postačí dát si do ústavy níže uvedený článek a důsledně jej prosazovat do praxe a žádná nelegální emigrace se nebude konat, protože k nám nebude nikdo chtít o nás ani zavadit:

Československá socialistická republika poskytuje azylu cizím státním příslušníkům pronásledovaným za hájení zájmů pracujícího lidu, za účast na národně osvobozeneckém boji, za vědeckou a uměleckou tvorbu nebo za činnost na obranu míru.

0 0
možnosti
Foto

Hranice Schengenského prostoru musíme řešit hlavně na evropské úrovni.

0 0
možnosti
JL

Je dobré si nad určitými jevy zafilosofovat. Můžeme se samozřejmě rozhořčovat, že probíhá nelegální imigrace do Evropy, ale tím to moc nezměníme. Černoši a muslimové a jiní k nám budou zřejmě i nadále přijíždět, protože minimálně mohou požádat o azyl, protože se jim doma něco děje...někteří budou zamítnuti, ale zůstanou tady a budou se bránit do poslední chvíle, protože v Evropě to pro ně pořád bude lepší než někde na poušti...Dnes jsem v Praze potkal bílého , asi českého chlapíka, který se promenádoval turistickou Kaprovkou, bylo vidět, že bral tvrdé drogy a je tím pěkně poznamenaný, sbíral vajgly, koupil si něco k jídlu alimonádu a klátil se kamsi, kde právě má svůj brloh. Taky tady přežívá nepříliš úspěšně a někteří z milionů imigrantů tu přežívají podobně, jenže s větší kreativitou a časem prolnou i do českých zemí. Bylo to tak ostatně vždy, etnika se stěhovala a prosakoval, bojovala a vítězila či prohrávala. Je to proces. Až skončí tento proces, začne zase nějaký jiný. Slyším na ĆT z jekého dokumentárního filmu, že Stalin dobyvatelům Berlína dovolil na tři roky, ať si dělají, co chtějí. Rudá armáda prý znásilnila podle tohoto zdroje asi dva miliony Němek věšeho věku. A život jde dál. Koho to dnes zajímá? Asi jen Němce.

1 1
možnosti