Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38o79s18e67f 32B41á61r48t12a

24. 5. 2020 15:17

Když se dva nedomluví, je všechno marné. U rozvodu, který nebyl moc vstřícný jsem podle pravdy prohlásil, že manželka se o dceru stará skvěle. S kontaktem s dcerou jsem nikdy neměl problém a jezdil jsem s ní na dovolenou k moři i lyžovat do Dolomit.

Teď je nevlastní vnuk ve střídavé péči a je to úplně v pohodě. Je to všechno jen o té vzájemné domluvě.

0 0
možnosti
PB

P32e68t74r 78B46u68r41i51a97n

24. 5. 2020 15:46

Nemáte pravdu. U většiny rozvodů bývá jeden oběť a druhý agresor a většinou se nechce domluvit onen agresor. Oběť s tím nic neudělá.

1 0
možnosti
Foto

Ach, kdy už tu skončí ta zločinná spolčení za účelem krádeže našich dětí?

0 0
možnosti
PP

P69a14v29e73l 68P14o66n64e94c

24. 5. 2020 10:26

"Některé právní školy islámských zemí vymezují dobu péče matky dovršením věku 7 až 9 let, přičemž tuto dobu mohou rodiče po dohodě prodloužit nebo ji může v odůvodněných případech soud na základě žádosti některého z rodičů zkrátit či prodloužit. Po skončení opatrovnictví připadá opatrovnictví dítě otci."

Zdroj: https://bit.ly/3gkIjr8

0 0
možnosti
BG

Držím palce, abyste je mohl zase vidět a vychovávat.

2 0
možnosti
Foto

Prožil jsem, mám prakticky identickou zkušenost. Vytrval jsem a vyhrál, syna jsem vychoval až do dospělosti. Moje rada zní.. "trpělivost a dobrý právník", trvá to léta, ale nakonec uspějete. Jen ten ztracený čas s dětmi nikdo nevrátí.

1 0
možnosti
PB

Prožil jsem to stejné se synem. Jednoho dne se s ním bejvalka odstěhovala přes noc z města kamsi a přerušila veškerý kontakt. Ačkoliv jsem s ním neměl omezený styk a do té doby mi ho půjčovala bez větších problémů, sociálka mi řekla, že když je to její rozhodnutí, všichni to musí respektovat a kontakt mi nesdělí. A víte jak jsem ho dohledal? Procházel jsem fotogalerie základních škol vytipovaného kraje, až jsem ho na jedné ze společných fotografií poznal! A dále prý neexistuje právo otce vidět svého syna, mi řekla místní kurátorka, leda přímým soudním příkazem. Protože otcové prý žádná taková práva nemají. I to se dá obejít. Musí se ovšem pohrozit právem syna vidět otce, protože děti práva, na rozdíl od otců, mají! Dost otřesné v demokratickém státě 21. století že?

Syna jsem pak po 5 letech dostal do péče na návrh matky, když si pořídila dalších několik dětí s dalšími milenci. Je zajímavé, že celý převod trval do měsíce. Prostě mi ho jednoho dne přivezla a soud to ve zrychleném řízením automaticky schválil bez jakéhokoliv prověřování a obštrukcí ze strany kurátorek. Protože to bylo na návrh matky, jak mi blahosklonně ty čarodějnice sdělily.

3 0
možnosti
MP

Pokud je pravda to co píšete, je to hodně trpké.Předpokládám, že máte svého advokáta.Tedy ať udělá vše co zákon v těchto věcech dovoluje.Případně oslovit jiného.Jako ve všech profesích jsou právníci dobří, nadprůměrní i mizerní.

1 0
možnosti
Foto

Vítejte v klubu prozřevších občanů. Občanů země, kde neplatí žádné zákony ani morálka. Odborně se tomu říká, že soudy jsou nezávislé a nikdo do jejich nezávislosti nemůže zasahovat, protože by porušoval demokratické dělení moci a občane - trhni si! Držím Vám palce a přeji mnoho sil a trpělivosti. Nikdy se nevzdávejte. Budete-li hledat inspiraci či jiné zkušenosti, navštivte stránky otcovských organizací.

2 0
možnosti
Foto

Velmi s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Pane Jiří, jste dobrý táta a navíc silný muž. Držím palce vašim synům ať jsou z nich stejně dobří chlapi. Určitě budete mít šanci je mnohému ještě naučit.

2 0
možnosti