Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aktualizace:

Vyjádření svého občanského názoru se stavem řízení této země a zároveň se stavem řízení mých kauz, kde opakovaně selhává Okresní státní zastupitelství v ČL jsem zahájil 12. 2., protože mělo končit omezení svobody pohybu (nočního vycházení). Prodloužení zákazu nočního vycházení mi zásadně komplikuje protestní hladovku. Nemám sílu se zvedat ze země a na noční dobu omezení se zvednout a odjet z veřejného prostoru. Mohu zvládnout sníh, mrazy, ledový dešť, slabost svého těla - ale nemohu se protivit zákazu vycházení - když neodejdu, zastřelí mě?

Zavřou do vězení? Použijí donucovací prostředky, aby mě odtáhli a následně na mě, tito naši zaměstnanci napsali další kauzu, kde odkáží, jak se opakovaně protivím jejich vůli po pořádku? Nemohu přeci v noci pokračovat v protestu, abych se nenakazil, nebo někoho nenakazil.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Máte rodiče? Souhlasí s Vaší hladovkou Vaše matka? Nevěřím tomu. RvČlověk se narodil aby žil, a ne aby se sám připravil o život. Aťuž jsou Vaše důvody jakékoli, s Vaším protestem nesouhlasím, forma protestu může být i jiná, ne tak drastická...

0 0
možnosti
JH

Je to Váš život, ale spojovat osobní problémy - újmu s politickými názory možná pro někoho působí zajímavě, sympaticky - nicméně jde o nonsens:-(

1 1
možnosti
Foto

Současná krize řízení společnosti není jenom mým osobním problémem. Pokud je omezována svoboda pohybu, pokud selhávají klíčoví státní zaměstnanci, když svůj úřad neberou jako službu - nejde o nonsens. Jen málo lidí dokáže vymanit svůj fyzický život z politického vlivu, tedy přesně ze správy věcí veřejných.

Myslíte si, pane Havránku, že řešením současného selhávání státních institucí je počkat na další volby (nevím které) a svoji odpovědnost vyjádřit předáním hlasu a peněz vhozením hlasovacího lístku?

1 0
možnosti
PK

Já bych přece jen uvedl virus,jako autora našich i celosvětových potíží...

0 0
možnosti
Foto

Já bych přece jen uvedl, že na člověku záleží k čemu situaci využije - zda k utužení totality, nebo osobnímu růstu. Zda k izolaci lidí, nebo k tomu, aby pochopili, že v době ohrožení potřebují mít k sobě blíže.

0 0
možnosti