Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Je to jeho volba - a my mu do toho nemáme co mluvit.

Mě se třeba také nelíbí, že máte nějakou farmu - ale to je asi tak jediné, co k tomu můžu říct.

:-P

2 0
možnosti
Foto

Kladenský zápis: Potvrzeno, šlo o administrativní chybu. I Jágr se ozval

Chtěla jsem dát i odkaz, ale redakce si nepřeje, aby se objevil v diskusi.:-)

1 1
možnosti
Foto

Důvodem mého zamyšlení byla reakce jednoho ze čtenářu: Jardo dej si kávu.... O tom jsem psal, a k tomu se Vaše reakce nevztahuje.

Víc o té kauze nevím, moc mě nazajímá, ale s odstupem dvou dnů začíná být zřejmé, že něco jiného tvrdí tiskový mluvčí (záměr), něco jiného JJ (omyl).

1 0
možnosti
EZ

Proboha, co to je za blábol?

4 1
možnosti

No vidíte, a přitom je to celé zamyšlení úplně k ničemu, JJ nemá zapotřebí se zapisovat jako fyzioterapeut, jediné k čemu došlo, tak člověk vyplňující zápis se překlikl. Tadá, takhle jednoduché vysvětlení to je. :-)

1 0
možnosti
OM

Není potřeba z nikoho dělat blbce. Blbce ze sebe dělá každý sám... :-/

Rozluštění je zde: https://www.facebook.com/68Jagr

2 0
možnosti
PJ

Mám pocit, že autor úplně neví, jak to ve sportu funguje. Nevím přesně, kdo a kolik funkcionářů může být na střídačce v hokeji, ale pravděpodobně tam mohou být jen funkcionáři - registrovaní (např. trenéři) a neregistrovaní (např. ten fyzioterapeut). Jarda trenérskou licenci nemá, vedoucí není ... tak prostě využil funkce fyzioterapeuta. A myslím, že klasický majitel na střídačce nedělá dobrotu - Jágr, Straka, Zábranský jsou něco trochu jiného.

2 0
možnosti
JK

Nevyužil, ale spíš zneužil. Je to taková "naše klasické vyčůranost", obejít pravidla a ani se tím netajit.

1 4
možnosti
Foto

Vím, že nemáte rád rady, ovšem - zas to tak neprožívejte. To, jakým způsobem Jaromír Jágr v kladenském hokeji funguje, nemá s nějakou iluzorní národní ostudou nic společného.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to přesně vystihnul. Jsou lidé, kteří svůj život prožívají, vítězí, chybují, milují, hledají - žijí, a pak jsou lidé vystrašení, kteří chtějí po ostatních, aby byli jako oni - bez prožívání, bez názorů, bez snah dosahovat svých malých soukromých cílů. Přesně o tom, tato moje úvaha byla. Lenost proti odvaze něco dělat.

1 0
možnosti