Tak jaký byl ten Váš rok 2013 ? Udělejte si skvělý rok 2014 . . .

Tak jaké to bylo v tom roce 2013 ? Užili jste si ho ? Přinesl Vám to co jste si přáli, co jste očekávali ? Tady na Srí Lance jsem si rok 2013 užil skvělě, jsem za to velmi vděčný ... trochu se s Vámi podělím

Tak jaký byl ten Váš rok 2013 ? A jaký bude rok 2014 na Srí Lance ? Určitě skvělý !

Tento rok 2013 byl pro mě úžasný a plný změn. Jsem vděčný za nové zkušenosti a nové lidi, které jsem měl možnost poznat. Děkuji i za inspiraci, kterou mi poskytli. Vánoce a Nový Rok na Srí Lance . . . vše si plyne tím svým tempem a klidem. Pár turistů a Číňanů brouzdá večerními ulicemi Colomba, hledají dobrodružství a kousek exotiky. Zážitky na Vás nenechají dlouho čekat, Srí Lanka je plná zážitků. Její krása spočívá v její různorodosti, jsou zde hory, kde si musíte zatopit v krbu a pořádně se obléci, pak jsou tady pláže, které patří mezi světově uznávané místa pro surfaře, jsou zde posvátná místa pro věřící z řad hinduistů, křesťanů, buddhistů a muslimů, Srí Lanka má více tváří . . .

 

Co jsem se naučil za poslední 2 roky, kdy žiji střídavě v Indii a zejména na Srí Lance ?

1) Šetřit Vodou
2) Naslouchat, méně mluvím a více toho slyším
3) Respekt, k sobě samému a tím i k ostatním
4) Být vděčný za přítomný čas, co se děje nyní
5) Užívat si vegetariánství
6) Uvědomit si svou skutečnou hodnotu
7) Mít své šílené sny, bláznivé vize a věřit jim

Přeji Vám všem do roku 2014 jen to dobré a zkusme každý den udělat něco dobrého pro sebe, takové ty malé zázraky, malou akcí tomu pomůžeme. Stačí skutečně málo, ale děláte to hlavně kvůli sobě, protože VY jste Ti nejdůležitější..

Ze Srí Lanky Vás zdraví Ondrej Spodniak

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondrej Spodniak | středa 1.1.2014 13:00 | karma článku: 7,91 | přečteno: 322x