Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

tantemici

30. 8. 2010 13:04
ptejte se, KDO toto schválil !

Bývalý premiér, ani bývalá vláda ne.

Jen pro pořádek:

Tento zákon (se situaci zhoršujícími pozměňujícími návrhy jedné poslankyně od komunistů a jednoho poslance tuším od lidovců) se počal schvalovat za Grosse, ODS byla všemi hlasy proti, Klaus jej poté odmítl podepsat, pak už byl u vlády Paroubek a hlasy levice + Zelených + lidovců to holt prošlo...

Jinak Vás plně chápu.

0 0
možnosti
B

benbell

29. 8. 2010 20:59
Všichni platit nebudou...!

Zaplatí většina, ale opět ne všichni... Tlupy agresivních zapáchajících individuí ověšených zlatými řetězy nic navíc nezaplatí. Naopak si na sociálkách uřvou zvýšení dávek... Takže lidi plaťte až zčernáte. Teprve potom si budete v pohodě žít na státní útraty a ouřad jakéhosi Kocába ohlídá, abyste měli na chlast, cigára, hrací bedny...:-/:-(;-€!!

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

29. 8. 2010 16:46
Nevěřte, že se politici spletli.

 Proto schvalují dotace. Než se o schválení dozví voliči, informuje se horda spřátelených a je jedno za co dotace a kamarádíčkové to rozjedou a na přítelíčky z Parlamentu také něco zbude. Poctivost u politiků bude vždy nedostatková vlastnost a tak nezbývá než proti dotacím bojovat. 

0 0
možnosti
V

Vikina2

29. 8. 2010 15:11
***)

VVV  ;-)

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

29. 8. 2010 15:20
Re: ***)

vykulenej smajlik /obrazek mi z nejakeho duvodu nejde pouzit/ :-)

0 0
možnosti
PM

vincenzo

29. 8. 2010 15:10
Dnešní OVM

  Myslím,že jste ještě něco měla doplnit po dnešních Otázkách Václava Moravce. Slyšela by jste od p.Míla,že jak vláda,tak Svaz průmyslu byli ujištěni,že to nebude stát nic navíc. Dále tu byl prostor za minulé vlády,k přijetí novely zákona a snížení výkupních cen. Dále,není to rozhodnutí jednotlivce,ale celého Parlamentu,Senátu a Prezidenta - případně znovu Parlamentu při právu veta.

0 0
možnosti