Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kubicka

10. 12. 2009 21:58
všechno bude... :-O

Hele, uklidněte se, K-D. Nemám čas tady vysedávat a jenom hledat

informace. Mám spoustu jiné práce, což mi samozřejmě nemusíte věřit.

Dobrá - přiznávám, že zatím nemám tuto problematiku řádně prostudovanou. :-( Chvíli to potrvá. Možná, že žádný odkaz, který by podporoval mé sdělení, "že se díra v ozonosféře se zvětšuje", nedodám, jelikož to prostě možná není pravda. Jenže stále je mnoho jiných důvodů, proč se domnívat, že GO není mýtus. A vy budete zase chtít příklady a odkazy... Ke všemu se dá časem dostat, ale je třeba trpělivosti!

0 0
možnosti
K

Kubicka

10. 12. 2009 10:44
vaše snaha je...

Paní, váš styl psaní se mi sice líbí i ten vtípek na konci je skvělý, nicméně zpochybňujete to, co již nelze zpochybnit. Máte asi ráda pana Klause. Globální oteplování je sice věc spontánní, ale my to oteplování podporujeme. Tání ledovců a zvětšující se díra v ozonosféře a nespočet dalších důkazů, to je dle vás podvrh...? Nemám čas se TADY rozepisovat o tom, že plýtváme neobnovitelnými zdroji energie, zatímco bychom se měli věnovat udržitelnému rozvoji. Alternativním, obnovitelným zdrojům energie... Snažíte se zřejmě přidat k těm, co chtějí zamlčovat FAKTA, ale k vaší lítosti vám musím oznámit, že na tohle je už příliš pozdě. ;-D

0 0
možnosti
K

K-D

10. 12. 2009 11:02
Re: vaše snaha je...

Ta zvětšující se díra v ozonosféře je vážná věc. Můžete dát odkaz na zdroj, nebo je to z Vaší hlavy?

0 0
možnosti
JN

Jannynov

8. 12. 2009 23:03
pračlověk a blesky

...přiznám se a přestal jsem číst....pračlověkem a bleskama nám komunisti vymývali mozek. A halt někteří jej mají vymytý již napořád, že ano paní Špidlová ? :-)

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

9. 12. 2009 9:15
Re: pračlověk a blesky

me se neptejte, ja Vas neznam....ale kdyz to rikate.....

0 0
možnosti

Zirkon

8. 12. 2009 21:49
Nedá se to popsat lépe !

Jen to upalování bych  neviděl tak optimisticky.

Většina  inkvizitorů  totiž oteplovacímu náboženství  ve  skutečnosti  nevěří.

To  by nelétali  na  své  sabbaty ( pardon  summity )  luxusními  tryskáči !

0 0
možnosti
PH

Rodnok

8. 12. 2009 21:56
Re: Nedá se to popsat lépe !

plavili by se na voru, že?

0 0
možnosti
P

pesimista

8. 12. 2009 17:30
JÓ, JÓ, UŽ MOJE BABČKA ŘÍKALA,

ŽE JE NĚKDY TEPLO A NĚKDY ZIMA;  JÁ JÍ VĚŘÍM

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

8. 12. 2009 17:23
I vy jedni voškliví pochybovači!

;-€;-€;-€;-€ Celičkej svět se spojil, aby zachránil planetu a VY JIM TO KAZÍTE!;-O

A ještě v žoldu ruských tajných služeb! ;-D

0 0
možnosti
K

K-D

8. 12. 2009 17:29
Re: I vy jedni voškliví pochybovači!

Jsme odhaleni....

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 12. 2009 17:02
Mila Vladko,

drzte se radeji varecky,a nezabyvejte se vecmi,o kterych nemate ani paru.Jen tak na okraj-a kam si,vazena,myslite,ze jdou vsechna ta svinstva,ktera lidstvo od doby t.zv.prumyslove revoluce,tedy uz 150 let,vypousti do atmosfery?A co nesmirne znecisteni oceanu,sladkou vodu radeji vynecham?Jen to,,ze na Zemi zije 7miliard lidi,staci na oteplovani planety.A to si ani nemusi pritapet.Slysela jste treba nekdy o odrazu slunecnich paprsku?O sedimentech,ktere lidstvo o jeho vlivu na klima usvedcuji?Nerad pouzivam prikry ton,ale tento Vas clanek mne k tomu donutil.Opet mne nekdo prinutil vzpomenout si na slova klasika-zda se,ze panuje vseobecna nevedomost o vsem!Servus.

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

8. 12. 2009 17:08
Re: Mila Vladko,

a proč je teda taková zhurvená zima, ha?;-O

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

8. 12. 2009 16:48
Každý normální člověk chápe, že žádná teorie

nemůže být postavena na jednom hrafu jednoho vědce. To by byla velmi chatrná teorie a jistě i popírači GO musí uznat, že teorie GO není nijak chatrná.

Někomu, kdo nemá analytické myšlení, může připadat, že se jedná o náboženství, ale kdo dokáže pochopit psaný text, uzná, že teorie GO je postavená na vědeckých faktech a že není možné tuto teorii ověřit jen proto, že současný stav poznání světa a technlogické úrovně nám neumožňuje sestrojit matematický model něčeho tak komplikovaného jako klima planety Země.

To, že se kšeftuje s emisními povolenkami nebo to, že světoví státníci cestují letadly nemá absolutně žádný vliv na to, jestli teorie GO platí nebo ne, ale ito dokáže průměrně inteligentní člověk pochopit.

Váš článk naprosto zapadá do podivného schématického uvažování zdejšího fanklubu professorisima neomylného a ani není ničím originální.

0 0
možnosti
K

K-D

8. 12. 2009 16:53
Re: Každý normální člověk chápe, že žádná teorie

....teorie GO je postavená na vědeckých faktech Je ji tedy nutno ověřit. Musí vyhovovat i do minulosti. Rád bych viděl vypočítanou teplotu pro Čechy třeba v takovém roce 1000. Můžete mi dát odkaz na vhodnou publikaci?

0 0
možnosti
F

frnek

8. 12. 2009 16:29
To hlasali komunisti.

To co prohlasujete nam ve skole cpali do hlavy komunisti. Porucime vetru desti, a vidite kam to po padesati let  dospelo. Zaplavy prirodni katastrofy atd. Kde je stvoreni tam je Stvoritel. Je uz pozde rikat ze si clovek vymyslel Boha. On je a zije. Miliony lidi po celem svete jsou tomu svedky. To jsou fakta jako ze vychazi slunce. Ale lidi se od neho odvratili a veri vedcum kteri nas dostali do teto slamastiky, a ted sami nevedi kudy kam. Kazdy zdravi clovek vidi co se deje s prirodou a morem ktere je znecistene tunami plastiku. Z odpadem si tez uz nevedi rady. Jednoho dne rekne dost panove. A ten den se nezvratne blizi a nikdo tomu nezabrani.:-)

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

8. 12. 2009 16:32
Re: To hlasali komunisti.

aha............................Vy skoncite v raji, ja v pekle............

0 0
možnosti
M

misticjoe

8. 12. 2009 16:19
ani nevíte, jak blízko jste pravdě...

Ani nevíte, jak blízko jste pravdě :-) Kdybyste zahloubala ještě trochu víc, zjistíte, že dnešní "zelení" (ve všech možný variantách) pochází ze sektářského náboženství New Age, které má už od svého vzniku v 18. století jediný účel - brzdit jakýkoliv rozvoj. Stačí o NA pročíst relevantní články na Wiki a budete mít zase o chloupek víc jasno - ale pššt, nespadá to do mediální masáže a katastrofických scénářů, které jsou dneska tolik IN. Hold Amerika má Scientology, nám vládne zase odnož NA...

0 0
možnosti