Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

jafava

6. 5. 2010 19:15
Milé Nevimnicpisiovsem!

Nevím, kolik vlastních článků již jsi publikovalo, jsi ale velmi tvrdým a nesmiřitelným komentátorem prací jiných blogerů.

Paní Špidlová sice nese příjmení mnou velmi neoblíbeného politika a tak by moje postoje k jejím výtvorům mohly být touto skutečností poznamenány, ale všechna čest, ta paní, na rozdíl od mnoha jiných blogerů či jen komentátorů blogů cizích, to má v hlavě srovnané. Její názory jsou kompaktní a navíc píše dobře a správně česky. Její styl může popouzet různé v myšlení jednodušší lidi a provokovat je k neodůvodněným invektivám. Myslím však, že jí to nevadí, ani neodrazuje od dalšího psaní.

Tak, moje milé Nevimnicpisiovsem, prosím, sděl mi, kde a která Tvá literární, myšlenkově bohatá a spravedlivě situaci hodnotící díla, lze najít na na internetu a potěšit jejich pčečtením duši obyčejného člověka.

Děkuji a přeji mnoho hezkých dnů.

Jafava 

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2010 18:52
Tak třeba komunisti vedou slušnou kampaň

0 0
možnosti
T

tacet

6. 5. 2010 16:44
Ani po volbách se neodpočineme !

0 0
možnosti
PS

WetSinglet

6. 5. 2010 14:57
neni co menit

nasi politici nas zastupuji a ukazuji nam jaci jsme..a asi se nam to libi, protoze je zase pujdeme volit...jsme zavistivi, posmstychtivi, bez myslenky...holt..jaky pan takovy kram...nase politicke spicky vysly z lidu...oni jsou my...a my jsme oni...a jestli to tak neni, tak to dokazme ted o volbach...

0 0
možnosti
N

nevimnicpisiovsem

6. 5. 2010 14:11
to je dobre, ze se stydite i sama za sebe.

Rada vasich clanku je natolik nenavistnych, ze paroubkovske bilboardy jsou proti tomu slabym cajickem. Tak se chytnete madam za frnak, dejte si par facek -autonasili je pripustne, a zkuste to hlavny vy sama znova a jinak.

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

6. 5. 2010 14:19
Re: to je dobre, ze se stydite i sama za sebe.

a to je FAKT, s tímto názorem nelze nesouhlasit

0 0
možnosti
JC

Jarcho

6. 5. 2010 14:10
Nevolte nikoho, kdo už v padlamentu je.

Ti, kdo už v padlamentu jsou, jsou ti, kdo za ten hnus na ulicích mohou. To je jejich vina. Stejně jako státní dluh je jejich vina. A bordel v zákonech. A přemíra byrokracie.

Ti, co tam sedí, nám všem už dostatečně ukázali, že tam nepatří.

Proto je třeba volit stranu, která nebude mít na kandidátce žádného poslance. Na výběr je takových stran vícero. A pro jistotu a ochranu před přesmíru ambiciosními aktivisty je třeba zaškrtnou čtyři lidi odzadu kandidátky - ty, kteří jsou ochotni být poslední. Protože kdo je ochoten být poslední, ten nechť je první, a ten, kdo se tlačí na první místo, nechť je odsunut na místo poslední, jak nám doporučil sám Ježíš (i když, pravda, v jiných souvislostech).

http://www.4zezadu.cz/

0 0
možnosti