Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

G-lock

4. 3. 2008 19:38
I to zvíře

I to zvíře, o kterém tvrdíme, že nemá rozum, si nechdí kálet a dělat bordel do vlastního hnízda. Ovšem někteří lidé musí být něco "extra" i v tomto ohledu. Já bych jim za tohle sebral svéprávnost, protože to je i pod tou zvířecí úrovní (a zvířata moc práv nemají).

0 0
možnosti

blazen

5. 3. 2008 14:20
Re: I to zvíře

Stalin to jednou rekl pekne: Neni clovek neni problem, a na svete je dost problemu.

0 0
možnosti
JC

jacek097

3. 3. 2008 23:13
Na Luniku jsem byl osobne a byl to zazitek

Jsem ani netusil, ze panelak muze ohoret az do 12.patra i ze stran.... Nicmene kazdy byt (samozrejme bez oken a vypaleny) obyva 10-ti clenna rodina. Fakt prdel.... Pak jim tam pro prepady zrusili autobusovou zastavku a v TV se cigosi cilili: "a jak ted budeme jezdit do roboty, jak budeme posilat deti do skoly...." ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

martin

3. 3. 2008 17:57
zajímavý paradox

Na jednu stranu absolutní většina diskutujících souhlasí s tím, že romská problematika je u nás řešena velmi neúčinně a je potřeba to změnit. Na druhou stranu, když se o to nějaký politik systematicky a snad i celkem rozumně a v souladu se zákonem pokouší, tak je hned terčem obrovské spousty útoků a nenávisti, a udělá se z něj účelově a bez důkazů obecní blb. A jeho popularita klesne pod bod mrazu. Mluvím o Čunkovi, samozřejmě.

0 0
možnosti
JC

jacek097

3. 3. 2008 23:10
Re: zajímavý paradox

protoze lidi sou ovecky, ktere rikaji, co jim predlozi v mediich. Cunek to samozrejme dela spravne, za coz mu budou do smrti obyvatele Vsetina vdecni, ale nehodi se do soucasne "korektni" medialni doby, kde "humanitarni" bombardovani Jugoslavie je v poradku, ale prestehovat cigose, co hazej vodpadky za barak je hrich a nenapravitelna ostuda!!!!

0 0
možnosti

je to síla

1. 3. 2008 21:00
Pracovala jsem

kdysi s jednou cikánkou. Ona se nestyděla za to, že je cikánka - nebyla romka, ale cikánka. Její práce byla vždy PERFEKTNĚ odvedena. Nebáli jsme se nechat ležet na stole mobil, nikdy se nic neztratilo atd. Ze zdravotních důvodů musela skončit (byla SKUTEČNĚ nemocná). Dodnes, když se potkáme se s ní bavím. Pro mne je to normální člověk, který se o sebe i své děti postará (její děti studují!). Na její místo nastoupila shodou okolností opět romka (cigánka?). Tak a to je opět typická cigoška. Líná jako prase. Většinu směny je někde zašitá, co udělá, to pohnojí, ale umí dobře mluvit o diskriminaci. Je jí 34 let a má svoje první zaměstnání. Z čeho žila dosud? Dělali jsme na ni my všichni, jako i na ostatní verbež !

0 0
možnosti

iva

1. 3. 2008 20:55
A vůbec,

kde vzali peníze na nákup televize, když mají hlad? ;-D

0 0
možnosti

simsalabim

4. 3. 2008 5:55
Re: A vůbec,

Ukradli.

0 0
možnosti
AB

Hanka

29. 2. 2008 21:23
JO

Receptů,jako jít na cikány bylo vždy dost.Tak já bych teda přidala ještě jeden:v  žádném případě nestěhovat cikány do vyšších pater.V chatrčích je jim nejlíp,alespoň nespůsobí úraz vyhozenou televizí (a pod.)

0 0
možnosti

Nika

29. 2. 2008 19:03
Jedno vím jistě,

a to, že současná politika vzhledem k cikánům vede do pekel. Minimálně je chyba jim strkat prachy za to, že dělají děti, kteří zase k ničemu nejsou. Je to jako krysy v sýpce, Chcípnou, až to všechno vyžerou.

Přitom cokoliv směrem k nim je nazýváno rasismem. Až se někdo v příštích volbách aktivně chytne tohoto tématu, budu ho volit. A věřím, že nebudu sama.

Mám s tou verbeží osobní zkušenosti. Špatné a ještě horší. Přitom si nemyslím, že jsem rasistického ražení. Nevadí mi příslušník žádného národa, který se chová kultivovaně a je pracovitý.

0 0
možnosti

Já první

29. 2. 2008 23:53
Re: Jedno vím jistě,

Ty si o sobě myslíš, že nejsi rasistického zaměření? Tak na to zapomeň - a odlož svoje vysoké mínění o sobě. Když o lidech napíšeš, že jsou jako krysy v sýpce, chcípnou, až to všechno vyžerou....to je ještě něco horšího než rasismus, to je ryzí a nefalšovaný nacismus. Možná bys měla slyšet, jak někteří Němci smýšlejí a mluví o Češích - rozhodně nás nepovažují za kultivovaný a kulturní národ Evropy. Ale svůj rasismus - na rozdíl od tebe - otevřeně přiznávají.

Ty seš děvenko rasistka jak vyšitá - a ještě hloupá (svým přiznáním, že klidně budeš volit jakékoli populisty) ...

0 0
možnosti

marabu

29. 2. 2008 18:50
smutné

Před časem tu byl podobný článek. Jsou to lidi kterým stačí když je někdo živí a na všechno ostatní kašlou. Bez ohledu na barvu, kulturu a tradice. Bylo by zajímavé vidět co by se dělo kdyby je společnost přestala živit. To by byli ochránci lidských práv opět na mrtvici. :(

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

29. 2. 2008 14:31
Smutné, ale nejdříve si zamést před vlastním prahem ...

Zajímavé na všech těch komentářích je, že cikáni jsou prasata. Ovšem co jsou potom češi, kteří zakládají černé skládky, odhazují flašky do škarpy, atd ... Mluvím z vlastní zkušenosti, celkem pravidelně chodíme s rodinou uklidit jednu cestičku do lesa, kam chodíme na procházku, pravidelně každej půlrok dva pytle lahví, papírů, sajrajtu, a můžu odpovědně říct, že cikáni tudy nechodí ... je to stejné, bílý, nebo cikán, pokud je někdo prase, na barvě nezáleží.

0 0
možnosti
R

reddwarf21

29. 2. 2008 14:53
Re: Smutné, ale nejdříve si zamést před vlastním prahem ...

Ano,to je třeba říct.Prase je prase.Je smutné,že si to uvědomuje málo gádžů a ještě míň romáků.Asi mají pocit,že se jich to netýká.Ja jako gádžo to vidím a radost z toho taky nemám.No co se dá dělat...;-D;-)

0 0
možnosti