Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JNN

Jezdím na neutrál

25. 9. 2010 16:31
Takhle moje švagrová jela do Polska za nákupy...

;-D;-D skončila v jakési vísce a poslouchala kecy o hrncích. Naštěstí je nezamkli, takže ponuré podzimní odpoledne strávila vycházkou ke zdejšímu kačáku a zpět. Do Polska se nedostala... a slibovaný oběd? Si platili sami. ;-D Je vyléčená nadosmrti z podobných akcí.

0 0
možnosti
IF

ircza

20. 9. 2010 17:03
Dovolená darem

Jednou jsem takhle šla s rodičema a zastavil nás pán, že když vyplníme nějaký papír a odpovědi budou správné postoupíme do slosování o dovolenou. Nu, vyplnila jsem a hle všechny odpovědi byly správné (na hlavní města jsem byla vždycky dobrá ;-D)

Po pár týdnech se nám ozvali, že jsme vyhráli 14 dní u moře v apartmánu ve Španělsku!!! Máme si přijet vyzvednout výhry a zajistit letenky...

Na místě už čekalo asi 10 lidí....nahnali nás do zasedačky, kde nám 8 hodin prezentovali, už ani nevím co...

0 0
možnosti
IF

ircza

20. 9. 2010 17:03
Re: Dovolená darem

Výsledkem bylo to, že nám bylo řečeno, že jsme sice vyhráli tu dovolenou, ale jenom pobyt a šmitec. A že na ní sice máme právo, ale pouze v případě, že si koupíme letenky od jejich společnosti a to teda nebyla žádná láce...ba naopak. Když jsme si sečetli náklady pro čtyři lidi na cestu, jídlo, nějkaé kapesné vykašlali jsme se na to a jeli radši do Chorvatska na vlastní pěst...a jak jsem si to užili ;-);-D

0 0
možnosti
L

Leopoldo

20. 9. 2010 16:05
Proc si tolik lidi stále myslí

ze stát je takový neviditelný tatínek,který je zde ,abychom se chovali rozumne.

A co se týká  být osizen,nejlepsí príklad je ,kdyz holka premluví kluka aby si s ní ozenil.Nekdy dokonce s neexistujícím tehotenstvým. To je podvod a ne nejaká

nevýhodná koupe!

0 0
možnosti
JM

jirka m

20. 9. 2010 16:04
Kvalitní prodejní technika

nebo promyšlená mediální propagace pracují s podvědomím a ne vědomím. A tam mozek příliš obranných mechanizmů nemá. Spousta lidí, kteří se kasají a myslí si o sobě, jak by na něco podobného neskočili, by se sami velmi divili, jak rychle by se nechali takovou strategií zmást a provést něco, co původně vůbec neměli v úmyslu. Pro důchodce je možná prodejní taktika průhlednější. Ale je spousta promyšlenějších prodejních a propagačních nebo i přesvědčovacích strategií, které ani netušíme, jak moc nás ovlivňují. Ne málo nebo vůbec, jak si sami naivně myslíme.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

20. 9. 2010 15:36
jsem v užasu

Jak tady každy plivá na duchodce na lidi co se nechají napalit a nikdo opravdu nikdo tady nerekne , že by opravdu tyhle firmy měli dostat nejake mantinely:? napriklad moznost odstoupeni od smlouvy do 30 dní a je jedno jestli predvadecka byla doma a nebo ne. Tahle drobnost by stacila , uplne a 90% těchto firem by to zabalilo a "svobodný trh " by se určitě nezhroutil

0 0
možnosti
W

Wilhelm_Afrikaans_De_Joburg

21. 9. 2010 12:06
Re: jsem v užasu

Tomu nevěřím. Na takovou formulaci by asi spíš doplácely slušné firmy. Co je předváděčka a co ne?

Už tak je tady ošklivým zvykem neplatit dodavatelům faktury, a položilo to nejednu firmu.

Náš současný právní řád je obrovský a stejně dost nefunkční. Nevěřím, že by poslanci dokázali vyrobit malou, účinnou normu, která by zabránila výše zmíněným praktikám, a přitom nezabila půlku trhu.

Mimochodem, ke svobodnému trhu to tu má daleko.

0 0
možnosti
L

Lobo85

20. 9. 2010 15:30
Problém není v zákoně

Ach jo, články jako tento mě velmi lezou na nervy, problém totiž není v zákoně,ale v lidech. Doufal jsem, že po více jak dvaceti letech svobody se lidé poučí, že to co je extravýhodné, je buď nekvalitní, ne nevýhodné. Jenže lidé jsou pořád pouze tupé stádo a za blbost se platit musí. Je to tak fér. A co se týče úpravy zákonů. Je to směšné, pokud máme mít volný trh, nesmí se do něj příliž zasahovat.

0 0
možnosti
DZK

džorč z kůlny

20. 9. 2010 14:51
zkušenost

dodnes nezapomenu, jak nám babička při našem příjezdu ukazovala všechno, co vyhrála na nějaké akci, že ji to stálo jen 500Kč nějaký vstupní poplatek a pak už jen vyhrávala a vyhrávala - deky, polštáře, elektrický vařič, sadu hrnců, sadu nožů, sadu nevím čeho všeho ještě a jako bonus nákupní taška na kolečkách. V této tašce jsme nakonec našli i tu fakturu na bezmála 50.000 Kč se zaplacenou zálohou 500Kč ;-)

Řeknu Vám, že výkon, který jsme podali při přesvědčování babičky, že ty krámy zadarmo nemá a že je musí vrátit, protože by je neměla z čeho zaplatit, bych přirovnal asi ke snaze policejního vyjednavače. Druhý den jsem vše, zabalené do dvou obrovských krabic, vezl na poštu a posílal společně s odstoupením od smlouvy prodejci. Odstoupení bylo dle regulí vyhověno, naštěstí se nám babička pochlubila hned a bylo na vrácení dost času...

0 0
možnosti
1

12mmmm12

20. 9. 2010 12:57
Každého kdo jde na takovou akci,

by měli zbavit svéprávnosti a pokd tam něco koupí na dluh, rovnou zavřít do klece ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JP

Edd

20. 9. 2010 13:54
Re: Každého kdo jde na takovou akci,

A organisatory zavrit a dat pracovat na 20 let na nucene prache do lomu - to by za totace byl jasny pripad podvodu - za demokracie je mozne vsechno, co prinasi prachy. 

Tato demokracie nema s demokracii nic spolecneho - toto je jenom bezuzdna podpora darebaku darebackym statem s darebackymi politickymi stranami. ;-€

0 0
možnosti
MP

mpscz

20. 9. 2010 12:11
Každé zboží má svého zákazníka

;-)

0 0
možnosti
JJ

jirka-zlin

20. 9. 2010 11:30
Líbí se mi,

jak všichni myslí na chudáčky důchodce,že jsou snáze ovlivnitelní a lehce skočí na špek.A co jsou podle vás předvolební kampaně všech stran?Stejné vymývání mozků jako tyhle prodejní akce na deky,nádobí a já nevím čeho ještě.Takže nic nezákoného.A pokud jsou důchodci tak lehce ovlivnitelní,tak jim seberme volební právo.

0 0
možnosti
N

naja

20. 9. 2010 12:27
Re: Líbí se mi,

Rozdíl v tom přece jen je.Když se někdo nechá ukecat,odnese si to sám,kdežto špatně zvolenou vládu a parlament odnesou i ti,kteří to nechtěli.

0 0
možnosti