Nenechte si ujít posledních několik představení Fantoma opery

Začíná období, kdy večery už jsou tmavé a  chladné, dobré akorát tak k tomu zalézt pod peřinu nebo vyrazit někam za kulturou, když v létě nebyl čas. Já bych doporučila například muzikál Fantom Opery.

Tento proslulý muzikál Andrew Lloyda Webera se sice hraje v pražské Goja Music Hall už nějaký ten pátek, ale kdo ho ještě neviděl nebo by ho chtěl vidět na podruhé či potřetí, má poslední možnost. O letošním podzimu, potažmo zimě se bude hrát posledních 25 představení a potom muzikál uvolní místo Plesu upírů.

Děj se odehrává v divadle, kde zpívá krásná Christine, do které je zamilovaný Fantom opery, ale i Raoul. Fantom přítomným provádí různé neplechy, chce mít například rezervované místo ve svém divadle, ale neustále se skrývá a navštěvuje Christine v duši. Ale s podrobnostmi o ději mlžím, aby případní diváci neměli hned všechno prozrazené. Nejdojemnější je ale  konec, který prozradím. Fantom mizí, protože pochopil,že nikdy nebude milován.

Představení je doplněné o krásné kostýmy a kulisy. Nejlepší je veliký lustr, který jezdí hledištěm nahoru a dolů. A zpěv účinkujicích je úchvatný.

Všem milovníkům muzikálů bych určitě na podzim tento krásný zážitek doporučila. Třeba budete mít na konci štěstí a vyfotí se s Vámi samotný fantom ve své působivé masce,jako se poštěstilo mně.

Vzhledem k tomu, že se jisté úryvky odehrávají i v hledišti nebo vysoko na podiu, bych doporučila místa ve vyšších řadách. I z poslední řady je skvěle vidět a mnohdy vidíte víc než z první, protože lustr bude pořád za Vámi.

Krásné kulturní zážitky!

Autor: Andrea Špičáková | pátek 30.9.2016 14:40 | karma článku: 9,35 | přečteno: 129x
  • Další články autora

Andrea Špičáková

Konec First minute

3.2.2021 v 13:40 | Karma: 11,36

Andrea Špičáková

Jsme v zajetí vztahů?

25.5.2020 v 21:12 | Karma: 14,57

Andrea Špičáková

Krásné Korfu

24.6.2018 v 12:20 | Karma: 14,61