Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jelikož též často dlouhé lety trénuji, s autorkou naprosto souhlasím. Ještě bych přidal kategorii ZÁPACH. Nemyslím ani tak tělesný, ale vycházející z útrob při výdechu. Ten vzniká např. po konzumaci nejrůznějších exotických lahůdek, kterými se živí některé národy. To není smrad, ale zoufalství. :-/

Dále považuji za důležité pro každého pasažera, zamyslet se, jak se osobně postavit k situaci, kdy hrozí násilí. Na pomoc okolí nelze příliš spoléhat. Silní muži se buď podělají nebo chrání krásné ženy. Ve filmu vždycky! :-)

0 0
možnosti
PB

...... nóóó, v turistický třídě sa určitě vyhýbejte mně,- (190 cm, 120 kg),- šak nemožu za to že su normálně rostlej a všeci vostatní nedomrlí ;-DR^ !

1 0
možnosti
Foto

:) Já myslím, že to našeptávání Hada vůbec není dobrý úmysl :)

0 0
možnosti
Foto

Jo, hezky odpozorovaný R^

Jen by to ještě chtělo návod, jak to vyhnutí provést, když mi palubní vstupenka přisoudí místo mezi požitkářem a kramářem :-)

1 0
možnosti
DT
ED

Pěkné a výstižné. Sice často nelétám, ale když už se na nějakou cestu vypravím, raději pozoruji lidi, kteří cestovat umí. Lépe se mi pak ignorují vámi popsaní.

1 0
možnosti
MV

:)))moc hezky,vtipne a vystizne napsano..diky......taky jsem to nekolik let podobne zazival:))))tad ale premyslim,ke ktere skupine asi patrim?:)))))

0 0
možnosti
JW

J67a41r44e75k 80W74o52l75f

9. 7. 2015 14:38

Jee, sedět vedle takový krásný blondýny jako je autorka, to bych zaplesal, mít takovej "los", to bych byl maximálně šarmantní a minimálně vlezlý a "omezující"!  :-)

1 0
možnosti
JJ

Vážená paní (či slečno?) Špátová

(nejste náhodou potomkem Jana Špáty, kameramana?),

i já patřím k "vyvolenému národu". Ale pokud se domníváte, že to je pro nás výhoda, a pokud to neomaleně prohlašujete veřejně, račte si uvědomit, že naše "vyvolenost" nás stála 6 000 000 obětí jen kvůli takovým rasistům, k jakým se - doufám - nevědomky hlásíte.

Vím, že to píšu ošklivě, ale při vzpomínce, že Vy, krásná blondýnka, byste se ošklíbala nad mojí babičkou, která (ač nikomu nikdy nic zlého neučinila) musela odejít do Treblinky a po níž nám zbyl jen průklepový papír se sdělením, že byla "prohlášena za mrtvou"...

Babička nikdy v letadle neletěla. Ale kdyby mohla sedět vedle vás, jistě by jí nevadily vaše odlišnosti, zvyky a návyky, které by vás dvě teoreticky odlišovaly.

Buďte tak hodná a zamyslete se nad sebou.

0 11
možnosti
OS

Jak přesně váš příspěvek vysvětluje chování onoho člověka, o kterém autorka mluví?

10 0
možnosti

Zaujal mě ten konec. Čím dál tím víc pozoruji, že ten, kdo na to má koule a nedostatek taktu, si většinou vyřve více než mají ostatní. Je to smutné, ale je to tak. Nejen v letadle.

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2336x
Hodná feministka, která věří v sílu přírody a humoru :o)

Seznam rubrik