Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir rezjir

11. 6. 2011 7:33
Pokud voliči rozhodnou, že chtějí přestěhovat

Řípa, tak platí nejenom, že lidé mají práci,ale také platí, že zdroje jsou  vynakládány na něco, co potřebují a chtějí. Viz bariéra u jedné japonské vesnice proti spekulativní tsunami, která nakonec přišla. Viz též pyramidy.

A v situaci, kdy zdroje, především ty lidské, jsou nezaměstnané, tak dochází k jejich likvadaci (např. návyk pracovat).

 

0 0
možnosti

Paeris Kiran

11. 6. 2011 12:29
Re: Pokud voliči rozhodnou, že chtějí přestěhovat

Nějak nechápu proč by na tom projkektu měli jakkoliv participovat ti co o ten přesun nestují... pokud někdo něco chce ať si to zaplatí sám.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

11. 6. 2011 15:33
Re: Pokud voliči rozhodnou, že chtějí přestěhovat

Když se v akciovce dohodne většinově nějaký projekt, tak také se na něm podílejí i ti, kdož s ním nesohlasí, že ano? Holt neměli ty akcie kupovat.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

11. 6. 2011 17:31
Re: Pokud voliči rozhodnou, že chtějí přestěhovat

Problém je že členství v akciovce jménem stát není dobrovolné.

Až fakticky umožníte člověku vzdát se občanství a povinnosti s tím spojených (například toho že se vzdá státního důchodu a podpory v nezaměstnanosti výměnou az to že nebude platit sociální a důchodové pojištění pak by se váš argument dal uznat.

Občanství je třeba navrátit do ryze dobrovolné funkce. nikoli ho přidělovat již před narozením aniž by do toho měl ten člověk co mluvit.

(vzdát se efektivně občanství nelze... kamkoli se na téhle planetě se člověk hne je považován za občana státu kde byl registrován naposled nebo narozen. i v tom pitomém somálsku.

Neškodilo by stát zcela odpoutat od nějakého území a tvořit by ho měli výhradně sami občané svou příslušností... stát by pak nespravoval žádné území,

0 0
možnosti

FiS95

18. 8. 2011 22:38
Re: Pokud voliči rozhodnou, že chtějí přestěhovat

Ale dokud není naprostá schoda všech daňových poplatníků, tak ať si ten Říp stěhují za vlastní náklady a ne z našich daní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
Jsem libertarián. Co to znamená? Zastávání principu, který je pro nacisty, fašisty, komunisty, socialisty, environmentalisty, šovinisty, totalitaristy, demokraty či jiné etatisty naprosto nepřípustný. "Přirozená práva jednotlivce nelze porušit z vůle nikoho, a to ani většiny, byť by se ta skládala ze zbytku společnosti."

V diskusi vystupuji pod nickem nnevimm.

Seznam rubrik