Starosta najednou kritizuje zónu, kterou dlouhá léta podporoval

Investice do strategické průmyslové zóny v Holešově jsou neefektivní a nepoužitelné. Ale pozor!!!!! To není výrok některého z dlouholetých hlasitých odpůrců této miliardové stavby. Tak se vyjádřil v propagandistickém měsíčníku Holešovsko starosta města Pavel Svoboda.

Investice do strategické průmyslové zóny v Holešově jsou neefektivní a nepoužitelné. Ale pozor!!!!! To není výrok některého z dlouholetých hlasitých odpůrců této miliardové stavby. Tak se vyjádřil v propagandistickém měsíčníku Holešovsko starosta města Pavel Svoboda. Tento bývalý poslanec za ODS přitom stál u vzniku tohoto projektu a byl jeho silným zastáncem. 
Svoboda popřel své dlouholeté politické konání v této věci kvůli tomu, že současné vedení kraje odmítá vpustit dopravu do průmyslového areálu. Díky tomu by se tak mohla vozidla jedoucí na trase Hulín- Fryšták, případně Bystřice – Hulín vyhnout centru města.
Podle této úvahy starosty Svobody to skoro vypadá, že celá strategická stavba obchvatu Holešova stála na předpokladu, že kdosi v budoucnu umožní průjezd jedné z nejdůležitějších krajských komunikací po nádvoří fabriky. Ovšem takové úvahy snad nejsou hodny ani politika holešovského formátu.
František Sovadina

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Sovadina | čtvrtek 17.4.2014 22:07 | karma článku: 9,81 | přečteno: 596x