Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jendoslaw

26. 8. 2009 2:09
Omyl

Vážený pane,

nevím jestli jste narazil na imbecilní operátorku , nebo jste trochu přeháněl, ale mohu vás ujistit že DHL Express od vás zasilku vyzvedne v jakékoliv vesničce ,natož kousek od Prahy a doručí ji opět do jakékoliv vesničky,teměř po celém světě.

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

19. 12. 2008 0:10
Óóó ano, je to tka...

... s tím co je dole naprosto souhlasím. Taky mám takové zkušenosti, i když na tom venkově se to omezuje spíš na házení lístků o uložení zásilky, když je člověk celý den doma. To he fakt, to je prostě neomluvitelné. Ale já jsem psal pouze a jenom o odesílání balíku. Z tohohle pohledu prostě kdokoliv jiný nemá asi šanci. Navíc ty prasárny co dělal pražský Messenger myslím ČP dost převyšují. Ve velkých městech to asi funguje jinak, ale tady....

0 0
možnosti
TB-V4

Todd Bertuzzi - verze 4a

18. 12. 2008 15:57
Problém České pošty se jmenuje

lemplové na konci logistického řetězce !!. Běžně se mi stává, že objednám zboží, ještě ten den večer mi z internetového obchodu příjde číslo balíku. Druhý den ráno na stránkách České pošty sleduji jak zásilka putuje jednotlivými částmi pošty a v cca. poledne se už píše že balík je na koncové poště a přepravuje se k zákazníkovi. Jaký je můj údiv, když dorazím navečer domů a oznámení o uložení zásilky nikde !!!! Prostě se na to hujeři na přepážce vys/erou a nechaj to na zítřek nebo dokonce na pozítří !!!! :-©

0 0
možnosti
A

Aveva

18. 12. 2008 14:35
Člověče vás zastihla hluboká duchovní devalvace

;-);-D "

Zaplať Pámbu za Českou Poštu"Zkusil jste někdy ty garance u pošty požadovat? Asi ani netušíte, že kolonka na formuláři je pouze tou kolonkou do zvednutí ceny. Víc nečekejte.

Když budete v kostele důsledný dočkáte se dalšího vzkříšení dříve než naplnění garancí, nebo pro vás pozitivně vyřítené reklamace ze strany ČP.

0 0
možnosti
OT

ulrik

18. 12. 2008 13:45
Česká pošta - otrok nezodpovědných individuálů

Vím o chybách České pošty, ale nikdy jsem je nechtěl moc pranýřovat. Ale práce, jíž odvádějí v naší pobočce je otřesná.

V jednom týdnu mi přišly tři balíčky. Jeden neoznámen. Čekal jsem ale čtyři. První dva jsem převzal klasicky, neoznámený taktéž (kdybych se neptal, pravděpodobně by tam čekal dodnes). Jenže ouha, čtvrtý nedorazil.

Sleduji zásilku dle čísla a ejhle, track systém mi tvrdí, že jsem ji převzal!

Jdu na poštu optati se jak to je. Slečna u přepážky mi ukáže, že jsem podepsal převzetí. Začínám pojímat podezření, že mi strčila k podpisu (omylem) lístek na čtvrtý balík, přičemž mi dala třetí . Čtvrtý tam není, vždyt jsem podepsal převzetí. Argumentuji, že jsem jej nepřevzal, že jsem měl jeden neoznámený a asi došlo k záměně. To prý není možné, je tam můj podpis. Ptám se tedy, jak je to s tím neoznámeným (vyzvednutým). To ona neví. Vždyť jsem podepsal.

Dnes mi přišlo oznámení - na první...

0 0
možnosti
PS

petrs01

18. 12. 2008 13:09
pošta

Na podání v takovém případě jsou asi nejlepší, ale ve velkém městě jsou pošty naopak hnus. Zrovna nedávno - oznámení o uložení zásilky nedoručili. Protože jsem zásilku čekala, volám na poštu. Několikrát denně, dva týdny. Na dvě čísla. Nikdy to nikdo nezvedl. Tak jsem zašla na svou nejbližší pobočku, kterou mám sice u pošty zadánu jako ukládací, ale pošta tvrdošíjně ukládá na poště která je pořádně daleko (ta "moje" pobočka je cca 2 minuty ode mne) a kam se stále pokouším dovolat. Na mé pobočce jsou ochotní, ale - k nim zásilka nedošla, na tu druhou pobočku se také nemůžou dovolat, nic jiného pro mě udělat nemůžou. Zajděte si tam. Vzhledem k mé pracovní době a narvanosti oné pobočky nepřichází v úvahu, dokud si nebudu opravdu jistá že tam ty dvě hodiny nebudu tvrdnout zbytečně.

Po nějaké době (stále bez jakéhokoliv oznámení ve schránce - dopisy normálně chodí, schránka je označená, přístupná) se ozývá firma která zásilku posílala - zásilka se vrátila, co s ní? No, co byste poradili???

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 12. 2008 13:16
Re: pošta

Jedna praktická rada, vycházející ze zkušenosti - rozhodně nepište na jejich mail žádnou stížnost. Ztratíte tím zbytečně čas, odpověď bude následující: Případ byl prošetřen a nebylo shledáno žádné pochybení. ;-)

0 0
možnosti
ML

m. l.

18. 12. 2008 13:03
Na poštu nelezu

protože jsou tam šílené fronty. Když mi někdo přeci jenom něco ČP pošle a já si to musím jít vyzvednout (jsem doma, zvonek funguje, adresát nezastižen...) tak nadávám jak špaček a vždycky tam ztratím minimálně 10 minut. To se s PPL nikdy nestane a když potřebuju něco poslat, přijedou si pro to sami.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 12. 2008 12:53
Pánbu nebo Pámbu, nebo třeba ministr spojů,

každopádně někdo by měl za tohle tvrdě zalpatit. :-P

Pošta, která mi zatlouká dva týdny balík z ciziny, na který se chodím ptát, aby mně pak napsala, že pokud si dnes nepřijdu, pošlou balík zpátky, to by se trestat mělo. Pošta, která dodává balíky poškozené, která ztrácí zásilky, taková pošta si zaslouží trest. Nebo aspoň ten, kdo je za tenhle velkej borrrdel zodpovědnej.;-€

0 0
možnosti
JB

lukim

18. 12. 2008 13:42
Re: Pánbu nebo Pámbu, nebo třeba ministr spojů,

Je to Ivan Lenger, ale tomu je celá pošta u (Y), jen jaksi nevěřím ani tomu, že se něco zlepší po případné privatizaciRv

0 0
možnosti
AK

donovanstangiano

18. 12. 2008 12:46
Česká pošta

má cca 2500 poboček z nichž málo která je zisková. Nemají DPH a mají určité výhody oproti konkurenci - ze zákona. Proto si nemůžete podat zásilku v každé obci třeba u PPL, DHL, DPD atd. protože oni se chovají, tak jako všechny ostatní společnosti - tržně. Rv[>-]

0 0
možnosti
JK

MiroTR

18. 12. 2008 17:13
Re: Česká pošta

Jak ostatní nevím, ale PPL se tržně chová. Zavolám, domluvím se na hodině, oni si přijedou pro balík a já zaplatím. Jsme obec s 2000 obyvateli, žádná Praha a pošta má otevřeno a doručuje od 9 do 14 hodin. Takže když přijde zásilka, musím vypadnout z práce a jet na poštu.

0 0
možnosti
JM

djsano

18. 12. 2008 12:39
Pošta

Já nevím, každý furt na ČP nadává, ale já její služby využívám dost často a bez problémů. Rychle doručení, když nejsu doma dojdu na poštu a balík si vyzvednu, dobré ceny. A někdy jsou rychlejší než slibují. Např. před 14 dny mi balík přišel za 14 hodin od podání na druhem konci republiky.

0 0
možnosti