Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Barry Goldwater

15. 8. 2008 9:09
Obávám se,

že tato zpráv byla čecháčkům předhozena, aby zapomněli na dvě zprávy předcházející (arbitráž  a gross) a vyvolala  u nich dojem, že se něco děje. Po určité době, po převálcování mnoha dalšími skandály , se celá věc uloží a nikdo nebude odsouzen.

V této zemi se nedávají ani ty nejmírnější rozsudky, protože se všechno odloží. Nezapomeňte, že mafie se jistí Putinovým skřetem na Hradě, který má  možnost udělit milost (což byl spolu s narušováním chodu justice a torpédováním EU hlavní důvod, proč musel být zvolen).

A odkud máme jistotu, že langerova policie není na mafii napojena?

0 0
možnosti
MB

buxus

15. 8. 2008 9:14
Re: Obávám se,

Nezlobte se, ale i při ventilování svých frustrací byste měl postupovat logicky. Proč by se měla Langerova policie snažit, abychom zapomněli na kauzu podvodníka Grosse?

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

15. 8. 2008 7:53
Spravedlnost?

Ale vy jste zapomněl na mafii na ministerstvu spravedlnosti. Tu měli vyřídit jako první. Je sice hezké, že policisté nashromáždí spoustu důkazů, ale když jim je ruka zkorumpovaného soudce smete ze stolu, tak přijde jejich práce vniveč. Tohle je jen malé vítěztví a bitva zdaleka není dobojována.

0 0
možnosti
MB

buxus

15. 8. 2008 8:51
Re: Spravedlnost?

Ale ne autor na to nezapomněl, to jen Vy jste nečetl(a) dost pečlivě. Proč myslíte, že doporučuje policii hodně případ publikovat? Protože obdobné mafie se právě bojí publicity, jakmile je na jejich počínání vidět, jakmile kolem nich běhá tým s kamerou a klade nepříjemné otázky, to se pak něco dost špatně zametá pod koberec.

A vyřídit nejprve mafii na ministerstvu spravedlnosti?  To je taková hraběcí rada.

0 0
možnosti