Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

14. 12. 2008 18:13
Řidiči jako pejskaři

Když tak čtu ty reakce, tak na celém šírém světe neexistuje nezodpovědný řidič, stejně tak neexistuje pejskař, co by po svém miláčku neuklidil výkal.

Ve výsledku je však mrtvých i h*ven nepočítaně.

0 0
možnosti
D

důchodce

14. 12. 2008 16:17
odpověď jste

pane autore snad dostal ze zdejších reakcí jasnou. "Jsou to jen hloupé řeči!" Oni přece jezdí rychle, ale bezpečně! Vědí, kdy už musí brzdit-ostatně, jsou mladí a tím pádem nejlepší. Co jim kdo má co vyprávět. Zvláště jakýsi postarší pisálek, co o dnešním světě určitě nemá ani potuchu. Uvidíte sám ty reakce na tyto věty. Takže vzhůru do hrobů, milí borci, budoucnost je vaše...

0 0
možnosti
DP

packerqb

14. 12. 2008 14:42
Zajimave

Je mi 25, jezdim 7 let, a patrim k tem nejslusnejsim ridicum na silnici. Jezdim sice rychle, ale pouze tam, kde vim, ze si to mohu dovolit a vzdy brzdim dostatecne brzo. Znam daleko starsi, daleko horsi ridice. Nelze tedy pausalizovat. Napriklad jsem v protismeru v jednosmerce potkal asi 80-leteho duchodce. Chapu, byl to asi konzervativec a ta jednosmerka tam nikdy nebyla, ale nejakou neschopnost bezpecne ridit nekorelujte s vekem.

S ridicakem na zkousku souhlasim, v Minnesote se tomu rika tusim student's permit. Teenager muze od 15 za volant v doprovodu dospeleho clena rodiny, od 16 si muze udelat plnej ridicak.

No, a dokud nebudeme mit dostatecne vychovane a fyzikalne vzdelane chodce, kteri nevbehnou tryskem na prechod 2 metry pred autem, s tim ze to auto zastavi na petniku, tak nemuze existovat automaticky trest vezeni za srazeni chodce na prechodu.

0 0
možnosti
MR

racik123

14. 12. 2008 12:50
No nevim

Mam řidičák 9 let, neměl jsem ani jednu byť sebemenší bouračku, jednou v životě jsem platil pokutu. Podle Vaší chytré úvahy jsem měl rok jezdit se zkušenějším řidičem. Opravdu ale nevím, k čemu by to mohlo vést (kromě kompikací se sháněním někoho, kdo má řidičák a má zrovna čas)?

Na případné komplikace s takovým nápadem jste si navíc částečně opověděl sám s tou babičkou, přidám ještě něco - když za první rok najedu 100 km, pak mi dají "regulérní" papíry, je ze mě v tu chvíli lepší a zodpovědnější řidič?

Na silnici jsem se potkal s velkým množstvím lidí, co řídí jako prase. Většinou se ale nejedná o mladíky s ještě teplým řidičákem.

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

14. 12. 2008 12:37
Řidíčák na zkoušku?

Řidičák na zkoušku je blbost... Nejvíce smrtelných nehod mladých způsobují nezodpovědná hovada. Pro ně nebude problém dát si u jízdy pozor a svůj řidičák "potvrdit". Nakonec to akorát přidělá problémy pár jedincům, kteří při řazení před křižovatkou lehce škrtnou plnou čáru a budou to tak muset udělat napodruhé. Je tohle nějaké řešení? Jen další peníze pro nenažrané úřednictvo.

0 0
možnosti
Z

zcek

14. 12. 2008 11:51
no nevím:)

Jet takhle dvě hodiny a nechat mladýho v audině předjíždět na ledu a nekomentovat to, to byste se taky nemusel dožít cíle jízdy;-D Jinak souhlas. Jenže to nikdy neprojde, poslance v parlamentu nějaké lidské životy na cestách nezajímají. Takhle kdyby z toho káply nějaké prachy do kapsy, tak to možná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.