Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Harry_sportsman

10. 8. 2008 21:42
Já jsem naopak rád,

že většina lidí nejen u nás, ale i ve světě, ignoruje ideology vašeho typu, kteří pletou politiku i tam, kde je to absolutně mimo mísu.

0 0
možnosti
JM

Hulimír

9. 8. 2008 8:37
Pata prave ted odbila......

Mame prvni zlatou, tupci..... a ta Cinanka skoncila az pata...... i to je hezke.... kdyz uz, pral bych tem vypestovanym automatum minimum medaily.....jinak sport byl vzdycky uzce spjat s politikou.....bez penez dnes nejde vubec nic, jediny co me stve, ze je to v komunisticky zemi...... ale co nadelas.... ta Cinanka je proste az pata a Katka ma ZLATO....[>-]

0 0
možnosti
JM

J i ř í

9. 8. 2008 7:39
Nesleduji

Olympiádu nesleduji a nesledoval jsem ani tu předtím. To už není sport, ale miliardy v reklamě, na hlavu postavená idea amatérského sportu, která vládla olympiádám 1. pol. 20. století, špičkové výkony hlavně lékařů (chytrý doping) a výrobců špičkového sportovního vybavení. A teď se k tomu ještě přidává komunistická propaganda. Raději se půjdu podívat, jak si kluci čutají na plácka, tam to je ještě sport.

0 0
možnosti
MV

vulpes

9. 8. 2008 2:57
Mám rád sport

a je mi jedno, kde se soutěží, takže pokud bude čas, na naše se mrknu a přestaňte už do všeho míchat politiku, nechápu proč do Číny nezajedete sami a nezjistíte jak to tam je na místě, když se tam tak porušují práva. Známe to jen z médií, to už máte lidi fakt tak propláchnutý mozky, že věříte všemu co do vás hustěj? ;-(

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

8. 8. 2008 23:26
Nemám

v úmyslu bránit čínský režim, ale jen tak na okraj, jak byste přinutili vy 3,35 miliardy lidí== z 56-ti národností, aby, -chtějí-li dobře žít--, tvrdě a poctivě pracovali, nestávkovali, dodržovali pořádek a klid. Už to, že dnešní Číňané neznají pojem HLADOMOR- je velkým úspěchem jejich vlády. Ale to byste museli znát a umět dobře čínské dějiny, ale to by vám dalo asi nadmíru snažení a práce. Takže nadávání je tak lehké a zábavné, že ?, tak nač se prudit....

0 0
možnosti
VP

kremsa

9. 8. 2008 8:22
Re: Nemám

Máte možná pravdu, že vládnout Číně je obtížné a naše demokratické principy by tam občas selhaly. Máte možná pravdu, že čínská vláda vymýtila hladomor. Jenže to neospravedlňuje okupaci a "počínšťování" Tibetu. Možná, že čínská vláda vymýtila hladomor i v tom Tibetu, jenže Tibeťané by dali přednost hladomoru před čínskou okupací.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 8. 2008 22:47
Loser..

je člověk, který potvrzuje svými slovi a činy, že je "pozadu".;-D A to vy jste..neumíte si představit konstruktivní svět, aktivní..vyhovuje vám přestava černo-bílého vidění. S tímhle přístupem by jste byl v Číně neznámý mrtvý, nebo známý rudý.;-D

0 0
možnosti
JM

J i ř í

9. 8. 2008 7:41
Re: Loser..

Podle mě je pozadu spíš ten, kdo píše "slovi" s měkkým i a "by jste" místo "byste".

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

8. 8. 2008 19:47
Berlin a Moskva vam nevadili?

Peking mi nevadi. Kdyz mohla byt Olympiada v hitlerovskem Berline a pak taky treba v Moskve, tak uz je mozne udelat ji kdekoliv.

0 0
možnosti
PS

roy_batty

8. 8. 2008 22:39
Re: Berlin a Moskva vam nevadili?

Ta v  Moskvě 1980 byla ale bojkotovaná ..... nicméně mě osobně Olympiáda nezajímá, takže se an ni dívat nebudu tak jako tak.

0 0
možnosti
AT

topič elektrárenský

8. 8. 2008 19:27
Také patřím k těm,

kterým je tato monstrakce zcela ukradená. Nezajímá mě úvodní ceremoniál, nemám rád jakákoliv masová vystoupení spartakiádou počínaje a olympiádou konče. Nezajímají mě ani samotní sportovci a jejich výkony, protože, jak tu už někdo přede mnou napsal, není to o ničem jiném, než komu se podaří utajit doping, případně vymyslet nový, doposud neznámý. Je to všechno jen o penězích, kšeftu a reklamě. Je mi naprosto lhostejné, zda některý z našich sportovců získá či nezíská medaili. Doufal jsem, že se najde alespoň jeden, který by do Číny, třeba na protest proti okupaci Tibetu, nejel, ale marně. Tak si tam hezky za těmi ostnatými dráty a pod hlavněmi samopalů dozorců zacvičte. Takhle si představuji, že to vypadalo v Berlíně v roce 1936, jen pod trochu jinými symboly.

0 0
možnosti
MZ

Zubcasu

8. 8. 2008 19:37
Re: Také patřím k těm,

Mylím že Yvetta Hlaváčová říkala že do Pekingu nepojede.

0 0
možnosti
MZ

Zubcasu

8. 8. 2008 19:12
OH nebudu sledovat.

Olympiady a "profesionalní sport" jsem nikdy intenzivně nesledoval protože to sport vlastně ani není.Je to spíš zajímavá ukázka kam až jde zajít. Sport to možná bude až tam nebude ani jediná reklama a ani penízek dotací. Jakou úplnou zvácenost pak povžuji spojení Olymiada-Čína. Buď tahle akce má nějaký hlubší smysl nebo MOV šlápl hodně vedle. V každém případě tuhle "sportovní" akci sledovat nechci.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

8. 8. 2008 18:46
Oprava

" silně pochybuji"....

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.