Kde ji dámě učešou, zastříhnou a tak? U kadeřníka-přirozenisty?

Občas mi v tisku padne do oka fotka obnažené lepé děvy se zajímavě zastřiženými chloupky na jejím přirození. Někdy na havla (prosím pozor, je to malé "h"), někdy do trojúhelníku, jindy do rovnoběžníku. Vždy však pohledně střižené a zkrácené na pár milimetrů. A to mne přivádí k úvaze: na tohle asi musí být nějaký speciální holič, ne? Kadeřník mi sem nepasuje, protože těch pár milimetrů nakadeřit asi dost dobře nejde.....

Protože výskyt takových fotek není zas tak výjimečný, nutně mne to dovádí k úvaze, že asi existuje nějaký specialista, který se zkracováním, upravováním, zastřiháváním a formováním dámských přirození profesionálně zabývá. Nebo snad ne?
Představuji si, že za tímto specialistou chodí mladé krásné dívky, zasednou, či spíše zalehnou na holičské křeslo, odloží punčošky, sukénku, posléze kalhotky, roztáhnou své nožky a řeknou: "Tak jak to vidíte, pane kadeřávku, co s tím uděláme?" Pan kadeřávek znalecky prohlédne dmoucí se ochlupení na dámském přirození, lehce je promne v rukou a odpoví: "Mno, viděl bych to na zastřižení a klasický trojúhelník, co byste tomu řekla?"

Nějak mi asi uniklo, že by takové služby někde byly inzerovány. Měl bych asi lépe číst inzeráty. Třeba: "Specialista na dámské přirození - odborné konzultace a prohlídky, doporučení zástřihu s praktickými ukázkami. Spolehlivý a diskrétní."

Nejsem si jist, kdo tyto služby vlastně provozuje. Holič? Kadeřník? Přirozenista? A je to jen pro dívky a ženy? A co když tam třeba přijdu já a po sundání bot, kalhot a slipů zalehnu, roztáhnu nohy a řeknu: "Tak co tomu říkáte, pane kadeřávku, co s tím uděláme?" Snad neřekne třeba "No co, ufiknout, ne?"

Nebo někdo víte, kdo takové služby provozuje a jak se vlastně ten "podnikatel přirozeník" nazývá? Prosím, poučte mne, nějak v tomhle tápu...

Díky moc předem!

Autor: Milan Soušek | středa 4.6.2008 5:30 | karma článku: 24,27 | přečteno: 3070x