Jak se zbavit tuků v krvi

Tuky v krvi, to je zaděláno na problém. Ucpávání cév, infarkty, znecitlivění končetin, vysoký tlak. Tuk v krvi je asi problém dost lidí. Co s tím?

Mám ve svém okolí pár lidí, co mají zdravotní problémy, jejichž příčinou je vysoká hladina tuku v jjeich krvi. A to je dost problém. U mladých lidí spíše v budoucnu, u střední generace a starší generace spíše v jsoucnu. Z vysoké hladiny tuků vznikají nejrůznější zdravotní potíže. Ucpávání žil a tepen tukem, hrozící infarkt, vysoký tlak, nižší citlivost končetin a tak podobně. S tím se jednou ve svém věku asi setká každý a každá z běžné populace. Co s tím? TÍm si lámou hlavu nejen postižení, ale i doktoři, kteří s tím mají něco společného. Odstranění nadměrných tuků z krve je věc celkem zásadní. To se totiž rovná odstranění nebo aspoň zmírnění problémů, které z toho vyplývají. I já jsem tuhle věc řešil. A světe div se, našel jsem východisko. Existuje totiž přístroj, který bezbolestně, jednoduše a celkem zaručeně rozpouští tuky, co jsou obsaženy v krvi. Tedy v krvi lidí. Ten stroječek se jmenuje Bioquant a je to věc, která laserově působí na krev a aktivuje červené krvinky. Ty roznášejí následně po těle kyslík mnohem účinněji a aktivují látky odbourávající tuk z lidské krve. Důsledek je ten, že krev je nejen  mnohem vstřícnější vůči životodárnému kyslíku, ale likvidují se i tuky Obsažené v krvi. Ten přístroj se jmenuje BIOquant a je k dostání na www.bioquant.cz. Během hodně krátné doby při úplně bezbolestné aplikaci  této věcičky lze zjistit, že tuky z krve mizí a celkový stav organismu se zlepšuje. Těžko si umím tu vě vysětlit, ale zabírá to a tuky z krve prostě mizí velice rychle. Tahle pomoc je vlastně k nezaplacení. Odbourává se tám nejenom tuk z krve, ale vlastně spousta chorob a problémů, které s tím souvisejí. Tuhle pomůcku můžu jenom doporučit, zkušenosti s ní mám zatím velice příznivé. 

Tenhle přístroj mne tak zaujal a jeho výsledky jsou tak dobré, že jsem se rozhodl jej prodávat. Jsem tak generálním dovozcem, prodejcem, distributorem a servisem pro ČR. Kdo ho chce vyzkoušet, na stránkách www.bioquant.cz je možné se objednat. Stejně jako já bude asi většina lidí překvapena, co se stane s krví za jedinou terapii v délce 30 minut. Natož pak při doporučených terapiích v délce 2 až 3 měsíce denně.

Autor: Milan Soušek | čtvrtek 11.12.2008 8:30 | karma článku: 13,68 | přečteno: 15869x