Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZH

muž z hor

29. 8. 2008 1:10
jo, konec iluzí

Krásný sen o poznání jižní Francie vydržel 20 hodin. 10 kilomtrů před Aix-en-Provence, kde jsme měli být ubytováni, jsem musel po půlnoci zastavit na pumpě- Rousset-dálnice A8, protože jsem potřeboval přestávku,měl jsem odjeto 1200 km..Zaparkoval jsem pod světlo mezi jiná auta,zamkl dveře.Ve 4 hodiny nás probudila obrovská rána,do auta nám vlétl asi 5kg kámen oknem u spolujezdce.Manželku,která se posadila,srazil lupič zpátky na sedadlo,sebral tašku,kterou měla pod nohama,skočil do auta a zmizel.V tašce byly ženy doklady,část peněz,mobil,GPS,fot'ák a osobní věci na cestu.Já měl u sebe naštěstí většinu peněz a svoje doklady.Nikdo z okolních aut nevykoukl.Obsluha pumpy zavolala četníky,ti se optali, jestli chceme ošetřit-jsme pořezaní od roztříštěnáho skla a potom jsme čekali do 8 hodin na sepsání protokolu.Řekli,že tato přepadení na pumpách jsou běžná a že před námi byla přepadena pumpa asi 4O km zpátky.Po sepsání protokolu,jsme zakryli okno folií a jeli domů.¨Francii už nikdy a jinam??

0 0
možnosti
SS

Ynhoj

4. 8. 2008 21:01
přepadení.......

no vidíte, ve Francii vás přepadnou...byl jsme celý měsíc vJAR, pro mnoholidí země vrahů, a moje dojmy byly stejné jako při první návštěve,žádný problém,pohoda,říkám stále, že přepadeni můžeme být všude.....

0 0
možnosti
RB

erben3

4. 8. 2008 20:30
.

Jo a s Arabákem jsem měl menší konflikt u nás v KFC. Dojídal jsem, už jsem se chtěl zvednout, když přišel k mému stolu Arabáš, sedl si, rozbalil si jídlo a papírky a obaly začal dávat na můj tác. hezky jsem ho nechal, pak jsem všechen jeho bordel vzal a hezky mu ho dal zpátky. Čuměl dost debilním pohledem a něco mlel. Já mu jenom řekl, ať si tohle zkouší u nich v poušti a odkráčel jsem. Nesnáším tyhle migrantský zmr*y.

0 0
možnosti
RB

erben3

4. 8. 2008 20:26
.

Jaképak nakopat zadek? Přivřít mu pazouru do okénka a na zelenou se normálně rozjet. Takhle bych to, pln vzteku, řešil já. BTW nebyl to příslušník nějaké utlačované menšiny? Ale do xichtu muasi vidět nebylo přes tu přilbu, že? Jo jo, mluví se o tom, píše se o tom (pouze někde), jak řádí migranti ve Francii a nejen tam. Tohle v naší zemi nechci.

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 8. 2008 19:56
Sem viděl

že podobné případy řeší někteří nadšenci v JAR plamenometem. Je to velice účinný prostředek. Zmáčkne se knoflík vedle volantu a tím se uvede  v činnost pumpa s elektrickým zapalovačem. Hořáky jsou nainstalované pod vozidlem a nejsou proto na první pohled vůbec vidět. 

Krásně opálení chlapci  po tomto neúspěšném pokusu jsou ještě opálenější a zpravidla už podobné kousky nezkouší.

 

0 0
možnosti
JH

Jaroslav Homolka

4. 8. 2008 19:44
Všešchno je k něčemu

:-( jezdit v autě zabedněný??? Proč pak někam jezdit?? Měli jste smůlu, to se stává - a fakt to mohlo být kdekoli - snědí Rumuni v "porouchaného auta"... to je často slyše na radiu Beat a nic se s tím neděje :-)

0 0
možnosti
I

ignorantka

4. 8. 2008 18:27
to se vam mohlo stat kdekoli.

hlavne, ze jste vyvazli ve zdravi. - pri jizde autem v cizim meste zavirat okna, zamykat dvere a spustit klimatizaci. jednoduche bezpecnostni opatreni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.