4 hlavní důvody, proč Talmanová končí v politice

Paní Talmanová sama poskytla pro laickou veřejnost velmi hezké důvody svého dobrovolného politického konce: znechucení z politiky a péče o dítě, které má s jejím milencem panem Topolánkem. Pojďme se velmi stručně podívat na skutečné důvody.

1. Už má vyděláno.

2. Firmy, kterým s panem Topolánkem v lecčems pomohla, už se zavázaly k nenápadným tokům vděčnostného přes nastrčené subjekty.

3. Co v politice spoluvytvořila se jí už vymklo. Je hanebné teď říkat, jak to oni všichni zkazili.

4. Konečně s panem Topolánkem pochopili, že ač se to nezdá, milenecký pár ve vrcholných politických funkcích je mnoha lidem trnem v oku a je to jeden z důvodů, proč Topolánek ztrácí a ztrácí (podotýkám - jeden z důvodů, rozhodně ne důvod jediný).

Jistě by se našlo i pár dalších, paní Talmanovou nekomentovaných, ale pouze uvedené 4 důvody považuji za ty hlavní.

 

Dodatek přidaný o půlnoci z 22. na 23.05.09: už jsem si s tou myšlenkou pohrával nějakou dobu. Občas si různé blogy různých autorů čtu, někdy se bavím, jindy koukám s otevřenou pusou, co se taky dá napsat a co to vzbuzuje za reakce třeba v diskuzích, ale i jinde. Co si to ověřit v praxi a sesmolit něco v podobném duchu. Vybral jsem aktuální téma tvářící se vážně, v perexu solidně naznačeno, ale v hlavím textu naprosto bez hlavy a paty. Bude to fungovat jako v případě blogů tohoto typu? Nebo to prostě bude přijato jen jako jeden z mnoha podobných textů různých autorů? Jsem moc rád, že jsem se nezklamal a naprostá většina těch, co tuhle sesmoleninu vůbec četli, se nebála to taky dát najevo a za svůj názor se nestyděla. A za to jim děkuju. Vážně. Ty přídomky v diskuzi jsou naprosto případné, nijak neprotestuju, naopak za ně děkuju. A musím se omluvit vše těm, kterých se taková věc mohla jakkoliv dotknout, či při čtení mohli utrpět nějakou újmu... Takže ještě jednou děkuju a jsem opravdu rád, že jen tak jednoduše texty podobného typu neprojdou. (MS)

Autor: Milan Soušek | pátek 22.5.2009 18:16 | karma článku: 23,82 | přečteno: 2807x