Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bramboracek

15. 4. 2010 15:47
facebook

zdravim,heslo na Vas profil jsem jiz davno zaslal na Vas email na ceskou televizi.profil jsem blokoval aby nebyl zneuzit.

 

clen fanklubu E.Souhradove

0 0
možnosti

hendrixx

26. 3. 2010 9:14
Asi máte pravdu. ale...

... jdete trochu s křížkem po funuse. Článků, které zaujaly stejný postoj, bylo jen na tomto blogu už nejmíň na tři desítky a mnohé z nich byly lepší. Co se formy týče, chce to zkrátit, zúdernit a zvtipnit, paní novinářko, vždyť ani na mateřské přece není času nazbyt. Hezký den

0 0
možnosti

hendrixx

26. 3. 2010 9:24
Podle mě to...

... nejlíp vystihl Adam Drda pro ČRo - Rádio Česko:

http://www.rozhlas.cz/komentare/portal/_zprava/710012

0 0
možnosti

tulda

26. 3. 2010 7:38
Vážená autorko,

nevím do které skupiny, jež byla Ztopořeného slovy dotčena patříte, možná do žádné. Modřin se totiž nedotkl.

My ostatní, kteří jsme věřící, gayové nebo knedlo vepřo zelo, které je třeba pozavírat a nakopat do zadele, považujem Ztopořeného za hulváta a burana, který nemá ve vrcholných orgánech státu co pohledávat. Vy jako novinářka byste si to měla uvědomit daleko svižněji, než ti věřící, gayové či knedla zela vepřa.EU

0 0
možnosti

hendrixx

26. 3. 2010 9:16
Hmm, tak to dopadá....

.... když vepřoknedlík zamudruje o tom, jak se někdo dotkl jeho práv :-P 

0 0
možnosti

rezjir

26. 3. 2010 7:37
Špatná diagnoza

Topolánek není jenom prostořeký, u něj tato vlastnost je měsíčním odrazem slunečního svitu, tj. jeho tendenci řešit všechny problémy útokem vpřed na bodák, tedy expanzí. Myslíte si, že v době kriize je tento muž naším nejvhodnějším kandidátem na kapitána lodi, v níž je díra (400 mld. ve sklepeních ČNB).

To také potom můžeme dopadnout jak ta Topolánkova VAE v Kroměříži, o níž tehdy napsal karel Toman, regionální novinář MF Dnes při odchodu Topolánka z Kroměříže. "VAE odtáhla z Kroměříže jak spráskaný pes"

A před minulými volbami jsem psal, voliči musí sami rozhodnout, zda právě takového politika s tímto stylem chtěji.

0 0
možnosti

hendrixx

26. 3. 2010 9:18
Re: Špatná diagnoza

VAE na chudáka Topolánka už dlouho nikdo nevytáhl. A co jste právě vy psal před minulými volbami, to už dneska nezajímá ani vaši paňmámu.

0 0
možnosti

jirha

26. 3. 2010 7:00
Tenhle případ

je jen ukázkou jak je naše politická scéna nedospělá. Nečas toužící po sisli předsedy ODS je schopen čehokoliv jen aby se zbavil konkurenta. Nečas je nevýrazný a možná je dobrý týmový hráč ale shcopnosti leadra jsou u něj na podobné úrovni jako například u Špidly.

0 0
možnosti

Tyranosaurus Rex

26. 3. 2010 8:08
Re: Tenhle případ

No jo, nemá charisma. Topolánek ho taky moc neměl, ale ve srovnání s Nečasem to  ještě nebylo tak zlý.

0 0
možnosti

jirha

26. 3. 2010 6:58
Na celé kauze

mě nejvíce mrzí skutečnost toho že neřešíme obsah toho co kdo řekl ale přiměřenost tohoto obsahu tomu co považujeme za společensky přijatelné. To že je premiér žid je fakt ke kterému se sám hlásí. Tak proč mu vadí že to o něm někdo řekl nahlas?

To že jsou gayové opatrnější a nemají příliš pevnou páteř je také pravda.

Trestejme lidi za pomluvy, trestejme je za to že říkají něco jiného než konají ale netrestejme je za pravdu a už vůbec je netrestejme za to že nedodržují nějaké blbé klišé.

0 0
možnosti

nebolševik

26. 3. 2010 6:44
řekl bych, že podstata je hned

v prvním odstavci blogu: opravdu se všichni (nebo tedy skoro všichni) pomátli. A je to  čím dál horší. Ono to začínalo celkem nenápadně  - vzpomeňte si například "kauzu" připravovaného atentátu na docela bezvýznamnou novinářku, jmenovala se, tuším, Slonková. Mezi jiným se také přišlo na to, že potenciální vykonavatel útoku, jakýsi místní poloblázen a pobuda, byl k tomu účelu vyzbrojen několika deky Semtexu. Uvěřili tomu tenkrát všichni, snad včetně soudu. Od té doby to pokračuje čím dál, tím líp - lidi věří Blesku, Rytmu života, Paroubkovi ... Ono je přece nádherné, jednoduché a pro hloupé přijatelné. Vezměte si takovéh "kuču" (viz diskuse - ví ten trouba vůbec, co to kuča v jazycích na východ od nás znamená?), je s tím hotov natotata. Prostě je přesvědčen, že všechno, tedy politika a podobně je svinstvo a to, že on(a)  je, domnívám se, docela neúspěšný a zapšklý je jen jejich vina. Spiknutí průměrných, neúspěšných a ušlápnutých je vždycky předzvěstí katastrofy, pánbůh nám pomáhej.

0 0
možnosti

kuča

26. 3. 2010 8:23
Re: řekl bych, že podstata je hned

:-)  Nebolševiku...........kuča není zapšklý člověk. raduje se denně za života, pořád  má dost času na sezení  u  internetu a hlavně ..............má hlavu na krku na přemýšlení a ne aby do ní jen tlačil. Má už taky nějaké životní zkušenosti (72) a dovede se dívat na politiku kriticky.

       Nezlobte se , ale to co se děje v současné politice u nás...........mně se to snad jen zdá! Sobotka si vyjede s manželkou do Austrálie vládním letadlem za 13 mega, pár poslanců si udělá výlet do Mali, několik do Bolívie nebo kam jinam, přitom krize a všechno je v pohodě. Hlavně, že všichni všechno zdůvodní. Lžou, už se ani nečervenají! V Anglii si zaplatí poslanec uklízečku za státního a pdává demisi!!! Srovnejte to prosím, než budete někoho kárat! Politika u nás je žumpa!! Jerjí hloubka je nezměřitelná!  Na tom trvám a ..........vo tom to je.........

0 0
možnosti

kuča

26. 3. 2010 5:31
Na tohle klidně zapomeňte....

:-) a uvědomte si, že také řekl, že mu Slamečka půjčoval byt, aby si mohl zasouložit se svojí milenkou, kterou potom následně protlačí do vysoké funkce v parlamentu, hlavně za velké peníze! Slamečku, pak za odměnu  udělají ministrem dopravy. Opravdu by se nějaký jiný  odborník v České republice nnenašel? Myslíte, že je to normální v politicice?  POdívejte se do kulturních států kolem sebe? Bylo by to tam možné? Ne novináři, ale tohle je  ž u m p a!!.......... A vo tom to je.........;-O  Používejte hlavu a souvislosti Vám do sebe zapadají jako mozaika!  Pěkný jarní den přeji všem diskutujícím!;-D

0 0
možnosti

písařova Heřmanka

26. 3. 2010 1:28
hloupost

Topolánek neskončil a také neskončí ,nechtějte vědět proč,,

0 0
možnosti

sibidlo

26. 3. 2010 0:48
ano

0 0
možnosti

fairplay

26. 3. 2010 1:27
Re: ano

Co ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky