Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

misha.a

9. 12. 2010 13:28
Hezká zkušenost :)

R^

0 0
možnosti
M

Mistiaen

15. 11. 2010 17:05
a proč tu není foto ????

Prosila bych aspoň jednu fotečku za svatby :-))

nedávno se mi ženil syn a snacha taky měla účes napřed na zkoušku.....

A myslím, byla spokojená u úplněnormální kadeřnice.

0 0
možnosti
MK

mysimysi

15. 11. 2010 15:26
Kadeřnice

Hned první varování, že to nebude ok, bylo, když se nedělala zkouška. Jsem vyučená kadeřnice a nikdy sem si nedovolila dělat svatební účes bez zkoušky. Obzvlášť, když jsem vlasy dotyčné neznala. Když nevím, jak a kam se kroutí, jak dobře drží, či nedrží.  Nikdy jsem nedělala ve velkém exkluzivním salonu a myslím, že je to lepší. Jsem na malém městě a člověk si tu nemůže dovolit ani jednu nespokojenou zákaznici, protože se o tom za chvíli dozví celé město. A tam je podle mě kámen úrazu velkých měst, velkých salonů a jejich anonimita. Oni své zákazníky nepotkávají  každý den ve městě. A není lepší odměny, než když mě na ulici zastaví zákaznice řekne mi, jak se účes, střih, nebo barva strašně líbí i okolí a že mě všude vychvaluje:-)

0 0
možnosti
MK

mysimysi

15. 11. 2010 15:27
Re: Kadeřnice

Takže milé nevěsty, trvejte si na zkouškách svých účesů, je to váš den a ač

se někomu může zdát, že je to prkotina, tak není. Tenhle článek je toho

důkazem. Na co si Paní vzpomene za deset let, až se jí bude někdo ptát

na její svatební den? Na to, jak příšerný měla účes, na to jak flekatá

byla, na drzost a neprofesionalitu dotyčných. A to je přece škoda;-)

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

15. 11. 2010 2:06
Na svatbu jsem se malovala sama

a česala mě kadečnice, ke které jsem chodila několik let. Svatba je vysoce emotivní záležitost, proč si přidávat nervy experimentováním?

0 0
možnosti
MM

captain cook

23. 9. 2010 12:16
kadernik odjel na hory

Kdyz ma nastavajici sdelila kadernikovi datum nasi svatby, rekl 'to budu zrovna na horach". Nikomu jinemu ze salonu neduverovala, prevzala od kadernika par rad a radsi si udelala uces sama i naliceni ( moc ji to sluselo!). Delala uces take druzicce a rikala, ze ji to dalo vic prace nez vlastni vlasy.

Se mnou to bylo horsi. Asi 2 tydny pred svatbou jsem sel k holici, aby mi nemusel strihat vlasy na posledni chvili. Par dni pred svatbou jsem na zahrade palil nejake spadane listi a ohen mi ponekud ozehl kstici! Holic, ktery si predem vyzadal svatebni fotku do sveho zakaznickeho alba, protoze byl s mym strihem zvlast spokojen, se mohl zblaznit, kdyz jsem tam prisel pozadat o prvni pomoc na ozehnute vlasy.

:-D

0 0
možnosti
K

Kacha

23. 9. 2010 11:35
kadeřnice

když jsem si domlouvala kadeřnici já, tak na mě taky vyzkoušela, že to bude bez zkoušky a až na mé naléhání svolila a domluvila jsme si termín....v den zkoušky mi poslala sms, že se termín ruší a bez slova omluvy chtěla termín jiný....již jsem neodpověděla....a když jsem jela zamluvit květiny, tak jsem úplnou náhodou potkala jinoukadeřnici na cigárku venku před podnikem a hned si s ní domluvila zkoušku....ze zkoušky jsem nebyla úplně nadšená, ale chápala jsem, že je to jen zkouška a že s mými vlnitými vlasy nikdy nebudu extra upravená, ale finálně jsme se domluvily....a neudělala jsem chybu, protože účes finální se mi moc, moc líbil :-) to je tak, když člověk pak pospíchá, ale u mě to naštěstí dobře dopadlo ;-D

0 0
možnosti
PS

Petr-007

23. 9. 2010 11:11
Nechápu? Kde je nějaká pointa?

Ten text je opravdu jen o tom jak se ta ženská nechala ráno učesat a nalíčit?

0 0
možnosti
C

culka

23. 9. 2010 10:09
Já jsem se vdávala s copem :-)

A že mi ho pletla kadeřnice, to omlouvá pouze skutečnost, že to je švagrová;-D Líčil bratr a nehorázně jsme si to užili. Nevím totiž, jak jsou mistři kadeřníci a vizážisté zvyklí vytvářet funkční kreace pro scénář motorový člun - obřad na ostrově - veslování zpět na souš. Vyztužený cop to přežil bez úhony a s pomerančovým věnečkem jsem ještě ve tři ráno pózovala jako Socha svobody.

0 0
možnosti
MD

mikado12

23. 9. 2010 10:08
.

V Laffayete jsem byla na melíru před 8 lety, ještě když sídlil v Myslíkový. Také na "doporučení", u nějakýho Araba. Stálo mě to  3 litry / v té době docela dost peněz/. Pan "kadeřník" vůbec nerespektoval moje přání. Udělal mi odstín, který se líbíl jemu. Můj názor ho vůbev nezajímal. Ještě mi řekl, že si zapsal, z čeho tento skvělý odstín namíchal. To jako až příjdu příště. Víckrát jsem tam samozřejmě nešla. Ještě dva roky mě otravoval SMS s různýma nabídkama tohoto úžasného salonu. Pak ho to přestalo bavit;-D!

0 0
možnosti
IH

I-voucH

23. 9. 2010 9:41
kapku jste doplatila na svou pohodlnost a snobismus

ale za to vás nebudu určitě litovat. ženil jsem se před třemi měsíci. žena si vzala úplně normální kadeřnici, šikovnou holku se šikovnou vizážistkou, za tři hodiny co tam byly stihli udělat nevěstu, svědkyni, babičky maminky a dvě sestřenice. samozdřejmě, že před svatbou uděli dvě zkoušky. a protože nebyly z přiblblýhoo předraženýho salonu, ale uměly si vážit zákazníků, tak to teda bez těch zkoušek stálo míň než kolik jste jim dala vy.

jak říkám pohodlnost a snobismus. jak by jste se chlubila, kdyby to klaplo, že vás česal ten skvělek kadeřník ze salonu lafayette;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky