Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jak napsal pan Karel, článek je tedy blábol, jaký se jen tak nevidí. Samozřejmě, že by bylo potřeba, aby měl Zeman důstojného protihráče, to tzv. demokratúra potřebuje, ovšem je nad Slunce jasné, že ten tu není. Proto si v klidu a pohodě může dělat, co chce. A je to dobře, navíc to umí, má na to velký mandát od voličů, kteří ho na hrad instalovali v přímé volbě. V čem je tedy problém? V těch 101/100 křičících dalmatinech, zrovna kráčejících na smetiště dějin?

4 1
možnosti
JV

J18a10n 14V41e84s35e62l67ý

8. 8. 2013 12:00

myslím, že na všech náměstích a vekloplošných projekcích by měly alespoň měsíc v režimu 7/24 bežet kecy a kydy o pevnosti 101...

Trochu humoru v těchto vedrech nemůže škodit. :-)

1 1
možnosti
Foto

Slušný blábol... na začátku Zeman jasně deklaroval, co chce a pochybuji, že to Rusnok nevěděl ...chtěl vyšetřování rozjeté kauzy až do konce a předčasné volby :) Rusnok nebyl nijak obětován, byl jedním s prostředků pro dosažení...

4 0
možnosti
DD

Ano, já se také směju. Ještě teď. Vždyť to divadlo včera v Parlamentní sněmovně bylo opravdu hodně zábavné.:-)

Směju se, jak tetka paní Němcová, již bez naděje, bo o to přišla, premiérské křeslo samozřejmě, už jen bez kamer vztekle dupe nožkou někde v koutku a nemá se čím zaklínat, nebo 101 není! Jak se některým tetkám politoložkám amatérkám zhroutily osnovy poučování i zde na blozích. Vy se, autorko, raději zasmějte také a opusťte tenhle nemoudrý sbor rádkyň.;-):-)

2 1
možnosti
SN

:-)  Na tenhle výsledek nepotřebujeme stádo nějakých politologů,(jaké hodnoty vytváří pro společnost?), Tenhle konec odhadl každý, kdo jen trochu sleduje politiku a zná Zemana!  Bavil jsem se a dále se budu bavit!    R^VR^

3 2
možnosti
JV

J57a45n 39V96e45s97e92l66ý

8. 8. 2013 2:30

Já se směju. R^

Jak jsem poslouchal zuřivé kecy o konci demokracie, jak jsem poslouchal nenávistné kecy o Gottwaldovsky zpupném přehlížení "jasné a pevné 101 většiny", tak jsem napsal, že si smíchy potrhám bránici, když Rusnok získá důvěru sněmovny... :-P

Takže jsem si ji sice nakonec nepotrhal, přesto jsem se srdečně zasmál tomu, jak se ta 101 při prvním hlasování rozklížila.

Takže malinko zvostra: Pokud by byl prezident takový debil jako mnozí zaslepení zastánci koalice (co každej kiks jen slepě omlouvali) a pověřil paní Němcovou sestavením vlády, ještě dnes by Kuba, Kalousek lámali Peak s koaliční dohodou a zatím by stále vládl Nečas a spol. v demisi.

Teď v demisi bude vládnout Rusnok a předčasné volby jsou KONEČNĚ na obzoru. To je snad důvod alespoň k úsměvu, nemyslíte? ;-)

6 2
možnosti
RH

"rozklížení" ODS bylo v rámci české tradice kupování poslanců.. Jednou je to hřích, podruhé tomu zatleskáte.. :-/ Nové volby nic nepřinesou, problém je evidentně v systému.

1 1
možnosti
Foto

K73a38r53e41l 19R82a87d34a

8. 8. 2013 2:16

Zeman to měl poměrně jednoduché. Stál sice proti 101 sebestředným trotlům, ale ti byli tak přesvědčení o svých neprůstřelných zvyklostech, že se nakonec naprosto znemožnili sami. Hra pokračuje, ale do vánoc z těch 101 zbyde jen hrstka směšných figurek. Bez pupeční šňůry na státní rozpočet jim bude hodně těžko. Příležitost historicky se znemožnit čeká na další partu.  :-)

5 2
možnosti
KS

Já se směju, ale ty, Evi, ty ses nikdy moc nesmála, pokud si dobře pamatuju.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky