Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem z toho pokřiku proti sKartě opravdu trochu jelen. Podrobně už jsem se vyjádřil u podobného článku Pavly Brychtové, ale opravdu netuším, proč ona tvrdošíjně tvrdí celkem nesmysly o "invalidech, žijících na odlehlém, místě", kteří budou muset k bankomatu. Myslím, že v takovýchto odůvodněných případech dostanou své peníze zdarma poštou jako doposud.

Jinak si ale myslím, že sKarta ke zrušení nedojde. Ten projekt už je příliš daleko. Vezměte si registr vozidel. Tam bylo relativně snadné "přešaltovat"  zpět an starý systém a přesto to nikdo neudělal.

0 8
možnosti

Zase "myslíte" a prd o tom víte. 

Drábkova idea byla taková, že časem půjdou VŠECHNY dávky přes onu Skartu, tudíž žádná pošta. Nyní lze kartu odmítnou, ale za cenu nějaké sankce, nejjednodušší cesta je ta, co podnikla autorka. Ti, co vlastní účty nemají budou na kartu "doplácet", neboť na ní musí zůstat 200 Kč na "provoz", pokud tedy dostaně někdo důchod 6350; tak holt nechá v bance ležet 350, protože bankomat 150 nevydá.... a jsou v tom i další záludnosti a háčky. 

Třeba takové, že na většinu bankomatů vozíčkář nedosáhne atd. atp. :-/

9 0
možnosti

Výborně!!! nejen že jste nás pobavila, ale jsem ráda, že se ozvala také matka na mateřské,. Těm jsou celé s-karty na, no však víte na co. KARMA!!!:-):-)

6 0
možnosti

Pěkně a výstižně......

7 0
možnosti

Také jsem se pobavila - Skartu jsem dostala jen proto, že budu ještě pár týdnu na mateřské dovolené. Takže se mne tento sociální tunel týká! Změna pro mě? Ne - peníze mi budou stále chodit na stejný účet, jako doposud, kartu nemám aktivovat, protože to vypadá, že s ebudou rušit! J emi líto, že je nařízená vozíčkářům, kderý doteďka pošťačka donesla jednoduše invalidní důchod a oni nyní nic do ruky nedostanou, musí si zřídit účet  a tam převádět peníze, nebo využívat Skartu. V místní večerce, nebo v kantýně pečovatelského domu ji ale jaksi neberou! Takže budou složitě dojíždět do bankomatů, atd, atd....Týká se to všech, kdo sociální poplatky pobírají a mezi nimi je bohužel invalidů dost. Znám maminku se dovjčaty, která nemá účet a s kočárkem si taky těžko někam dojede. Musí si jet vybrat peníze, až manžel večer přijede domů. Takže 24 Kč za MHD navíc. Tak si říkám, zda je ta karta opravdu zdrama pro uživatele...

10 0
možnosti

Sorry za překlepy, hlava byla rychlejší než ruka :-)

1 0
možnosti
Foto

J38a84n 50A79n63d95r53l68e

16. 11. 2012 23:58

precetl jsem si Vas titulek a pisi : Gratuluji! ;-D

precetl vas clanek a davam Vam karmu :-P

ja myslim, ze od cloveka , ktery skartu nema ani snad nemuzete vice pozadovat ;-)

mejte se krasne at uz s ni anebo bez ni....[>-]R^

5 4
možnosti

Drábek je kybernetik a myslel to dobře,jen lidé to nechápou8-o

2 7
možnosti

jestli se nemýlím, tak výhodou S karty je, že neplatíte žádný poplatek za kartu. Nechápu, co proti ní máte? Kdybyste všechny další karty zrušila, byla byste třeba  na tom lépe.

1 12
možnosti

V17i78k39t83o84r 29N67o92h47a

16. 11. 2012 23:23

To je nějaká výhoda, když neplatím za něco, co jsem nikdy nechtěl?

13 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky