Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oslik

18. 5. 2010 16:21
No nevím,

ale podle tohoto článku to vypadá poněkud jinak:

http://volby.ihned.cz/c1-43517800-zivotni-styl-paroubka-a-necase-meli-by-si-vymenit-strany

Polde něj je Paroubek klasický prototyp vyžírky. Rád si žije v luxusu, ale ne za vlastní.

0 0
možnosti
J

jsoud

18. 5. 2010 16:28
Re: No nevím,

Po seznámení s textem na odkazu musím konstatovat, že tam nejsou řádné závažné informace, které by mohly zpochybnit Paroubka jako neseriozního politika.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

18. 5. 2010 15:49
Logika situace

Voliči ODS, TOP, VV, ti jsou jasní. Těm jsou nějaké řeči o sourkomém utrácení JP šumák, ti svůj názor na Paroubka a ČSSD mají = nebudou ho volit. Teď jde o to znechutit Paroubka případným voličům ČSSD (nerozhodnutým) - a pokud Paroubek získává své voliče na závist a nenávist vůči "bohatým", tak je třeba na to jeho znechucení použít stejné zbraně. Paroubkův volič neslyší na téma deficit státního rozpočtu, postavení v NATO, v EU, TOHO ZAJÍMÁ JEN FAKT, ŽE SOUSEDOVI TA KOZA JEŠTĚ NECHCÍPLA A ŽE SI KOUPIL NOVÉ AUTO. TO JEJ ŠTVE A ŠTVOU JEJ I LIDÉ, KTEŘÍ STEJNĚ ŽIJÍ = Paroubek s manželkou.

Vše je jen otázkou cílení a adekvátní rétoriky. Socani dělají to samé - když z Íčka dělají mafiána.

0 0
možnosti
J

jsoud

18. 5. 2010 15:59
Re: Logika situace

Nebyl bych si tak jist voliči pravice. Orientace voličů v této oblasti je jako podpora nějaké klasické církve. Nemění svůj názor tak často, ale až na základě drobných opakovaných podnětů ze strany politiků a zveřejněné propagandy v médiích. Nechme se překvapit výsledkem voleb do PSP. Negativní kampaň proti levici již delší dobu běží v TV a na portálu idnes je to také vidět. Pokud volič ČSSD váhá po této kampani s volbou, tak se jako rezervní plán rýsuje podpora KSČM. Jen hlupák by místo dosud podporované ČSSD volil nějakou ještě pravicovější stranu. Vždyť socialisté jsou svými praktickými kroky stranou středu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik