Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Dneska ty media fakt hýbou světem, protože kdyby tu nebyly tak bychom ani nevěděli že nějaký homokláda Putna existuje, ale i tak je mi zcela volný a šiky havloidů si můžou psát...já už mám vůči nim imunitu:-)

7 4
možnosti
Foto

Přesně tak,jak napsal fousatý pán!Je to pomalu jako v 1948,jen v opačném "gardu":-)!

8 3
možnosti
BT

ať nedělá kraviny a nikdo ho napadat nebude ;-D

9 8
možnosti
MT

Ja to Putnovi rikal: nedelej to, nedelej to, nedelej to !

5 2
možnosti
Foto

J90i71ř49í 32R71o24h22a10n

21. 5. 2013 22:39

Máte pravdu, Zeman pana Putnu nemusí jmenovat profesorem. Ale mohl to nejmenování udělat důstojně, aby si obě strany zachovaly svou tvář.

Jenže on to veřejně oznámil médiím, a to takovým způsobem, že každý z toho vycítil soukromou pomstu za to, že před volbami podporoval někoho jiného. A to jeho odůvodnění, že je to kvůli jednomu nevhodnému transparentu... Teď už se do toho zamotal tak, že ať udělá cokoli, ztrapní se.

Prezident Klaus, když už musel někoho nebo něco odmítnout, alespoň se snažil udělat to důstojně a bez urážení. Zeman je ale zcela jiný případ. Je to přesně takový typ, o kterém pan Werich říkával, že "...jsou ústa, ze kterých i slovo růže zní vulgárně."

8 9
možnosti
Foto

Ale pane Rohan,Zeman jasně prohlásil,že si ani nebyl vědom Putnovy podpory KS ve volbách!Byl asi jediný člověk v této zemi,který si toho nevšimnul ale přece nechcete naznačit,že prezident ČR je lhář:-/??

6 4
možnosti
Foto

Tak tak,  nikdo by neměl být za své politické záísluhy jmebován do akademické funkce a ještě k tomu profesorem. Jak by k tomu přišli ti ostatní, neprotekční, nabušení profesoři ? Putna mezi ně eviudentně nepatří, viz jeho video. Jen ať si jej jmenuje Schwarzenberg stínovým profesorem za TOP09, to bude jeho parketa !!

11 15
možnosti
BT

odkdy akademický senát navrhuje za politické zásluhy, nemáte v tom trochu guláš?

11 8
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik