Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

KS to pohnojil, proč ale řešit výroky bývalého ministra zahraničí? Někteří blogeři nejsou schopni se odprostit od prezidentské kampaně. Prostě je prezidentem Miloš, který dělá jednu hovadinu za druhou a snažit se to kompeznovat tím, že jeho bývalý rival dělá hovadiny jiné, je úplný nesmysl.

0 0
možnosti
BT

proč jste do toho namotal Topolánka, vždyť to je naprosto mimo

0 1
možnosti
Foto

Samozřejmě to mimo mísu vůbec není. Klaus jednak jmenoval Topolánka předsedou vlády i podruhé, po prohraném hlasování o důvěře, a pak ho bez důvěry držel ve funkci asi čtyři měsíce.

3 0
možnosti
Foto

Chtěl bych vás jen upozornit, že ona zásada, že co není zakázáno je dovoleno je platná pouze pro občany a nikoliv pro představitele státní moci. Ti naopak mohou konat jen a pouze v mezích zákona a nesmějí činit nic k čemu je zákon nezmocní. Viz článek 2 Ústavy ČR.

1 0
možnosti
DD

Ano, tak to je. Proto je dobře, že pan prezident konal a koná v mezích zákona.

1 0
možnosti
JL

"Nikdy nemej strach udelat neco noveho. Pamatuj, ze jediny clovek zbudoval "Archu". a cela skupina profesionalu zbudovala "Titanic"!

To co pan prezident udelal, zatraslo celou nasi spolecnosti. Je to ustavni. To co pan Schwarzenberg povidal nema vetsi vahu, nez pravepodobne tento muj prispevek. Pana Zemana rozhodnuti bude mit velky vliv na dalsi zlepseni nasi ustavy, tak aby nemohl vzniknout "pat" v nasem systemu vlady nebo take diskuse kdo to bude vladnou. Zda vitezna partaj nebo nektera druha skupina. Za toto rozdmichani vam pane prezidente dekuji.

1 0
možnosti
DD

Tento výrok by měl pana Schwarzenberga již nadosmrti diskvalifikovat a vyloučit z jakéhokoliv veřejného dění a politiky v naší republice. Bylo to podlé a odporné a já být panem prezidentem, ani bych nestál o jeho omluvu. Se pěkně vybarvil, zrádce zákeřný, mstivý, který neunesl prohru a už se viděl, jak vládne celé ČR a všem lidem zde.Rv

6 2
možnosti
PN

P85e15t33r 22N56ě69m72e39c

16. 7. 2013 8:31

"zrádce zákeřný, mstivý" 8-o

2 0
možnosti
MN

... no jisti si sice byt nemohou, ale delaji vse  pro to, aby tuto eventualitu zmensili, napr. ODS uz rekla, ze pokud nekdo podpori Rusnokovu vladu, tak bude vyloucen ze strany  a u TOPky to bude nejspis obdobne...  jinak karma..

3 0
možnosti
Foto

Otázkou ale je, zda by takové vyloučení bylo tragédií nebo pro buoducnost politika blahodárné? Vždyť SPOZ se Zemanem jezevcem na Vysočině neprošla do sněmovny jen o chlup a teď má šanci uhrát velmi dobrý výsledek a s ním i spoustů politických postů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik