Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pane Polanecký, závist je hrozná věc a z vás přímo stříká. Zařiďte si firmu a dotace budete mít taky a nebudete Babišovi závidět. A jestli vám ty dotace u Babiše vadí tak si stěžujte u EU. Co takhle promrhané dotace u Bolka ty jsou v pořádku? Český národ je hrozný. Když jim někdo chce pomoc tak to né ,my si to zařídíme samy. Schválně budeme zase volit TOP09 nebo ČSSD. Potřebujeme rýt držkou v blátě a sra...ch a možná a to možná zopakuju dostaneme rozum. Neměli jsme se osamostatnit,protože si vládnout neumíme, potřebujeme nad sebou klacek ale spíš bych řekla kyj,a to pořádný. Raději budu volit Babiše než toho krysaříka Bendu. ;-)

0 0
možnosti
NO

ze se vysledek reforem pohybuje nekde mezi nulou a hodnotou se zapornym znamenkem se vzhledem k vysledkum vsech pedchozich kabinetu asi dalo cekat. Ale ze se neudela nic s lodi, do ktere zateka, resp par novych der se vyseka... :-)EUR^

1 0
možnosti
Foto

Vidíte, i když jste to viděl před třemi lety černě, skutečnost byla ještě horší. Režim prakticky ekonomicky dohrál, ukazuje se, že soukromé vlastnictví výriobních prostředků nezajistí důchody pro všechny.

4 12
možnosti
Foto

z které stranické příručky dolujete tyhle kydy???

7 2
možnosti
JH

J51i13ř80í 27H72o71l19ý

11. 8. 2013 9:57

Proč k.r.a všichni kritizují ten stát????

Není přece povinností státu starat se o všechny oVčany. Lidi se mají starat sami o sebe a své rodiny. 

Stát se má starat jen o nemocné a invalidy. To že má dnes důchodce vyšší důchod než průměrný pracující mimo Prahu považuji za anomálii.!!! 

Do prčic se všemi co na mě dělají sociální politiku za cenu zadlužování!!

12 4
možnosti
DD

Toto píšou vždy jen ti, kteří natahují ruku po státu, ale mají jen velkou hubu;-O;-O

4 1
možnosti
MR

My máme za sebou historickou zátěž řízeného hospodářství a rozdělování výroby, surovin v rámci RVHP. Minulý režim padl na dno díky zaostalému průmyslu, velmi špatné pracovní morálce, pracovní době, svěřeným pracovním prostředkům, kvalitě práce a odpovědnosti za odbyt svého podniku, to když se přistoupilo k poslednímu pokusu o záchranu tj. přestavbě. Zavádění tržního hospodářství většina brala jako další pětiletku, a navíc nebyla zde žádná zkušenost. O zahraniční obchod se staraly 3 podniky, bankovní sektor byl státní, podniky měly velmi zaostalé výrobní prostředky, řízení podniků nebylo připraveno na samosprávu a umět prodat, získat peníze, obnovit zařízení podniků atd. Mnohdy si to privatizovali z vedení podniků. Takto to dlouhodoběji nemohlo fungovat. Zahraniční kapitál vstoupil do těch podniků kde byl historický odbyt.  Podnikatel dnes je sešněrován ochranářskou politikou zaměstnanců, když nemá odbyt a finance, tak propustí část zaměstnanců a ještě si musí půjčit na jejich odstupné. Politický systém země je nastaven na 4 letý cyklus změn, žádná dlouhodobá strategie země, zahraniční politiky, postoj vůči EU. Školství je směrováno na vysokoškolský a univerzitní systém jež  mrhá prostředky a vytváří budoucí armádu nezaměstnaných. Jsme průmyslová země a potřebujeme lidi do průmyslu. Současný systém motivuje mladé lidi jen ke kancelářské činnosti, snadnému výdělku a materiálnímu blahobytu. Je zde historická zátěž a nevyrovnanost s dopadem na chování lidí když jsou až příliš chráněni a mají zajištěný určitý materiální standard.Další zátěž je nevyrovnání a odstup od socialistického tábora a RVHP, tak že podvědomě se podurčujeme k loajálnosti EU. Jediný lék vidím pořádnou krizi a dočasnou ztrátu hodnot jež považujeme za běžné a samozřejmě, pak se aktivuje opět pocítění hodnot a boje za ně ... .

13 2
možnosti
JH

J13a75n 22H13l17e29d10í87k

11. 8. 2013 14:52

nástupem Gorbačova začal SSSR nakupovat tovar-kvalitu na Západě a čs hospodářství se totálně zhroutilo a Husák-Adamec-Čalfa to dobrovolně vzdali !!

Současnou restauraci komunistů způsobili zklamaní voliči, pečené kachny do huby nelítají--hlavní čs národní gen,- a proto Zeman/Rusnok/Filip/Hašek/Bárta-- bodují a volby vyhrají, s cca 55% hlasy. Po 1-2 létech prostičkému lidu dojde, že blahobyt výměnou vlády-- nepřichází, že se mají hůře,-- možná však mezitím papalášům dojde, že ty zlatěrudé Lidové Milice byly oprávněnou obranou před vrtáky-ironiky-cyniky a vtipálky a VČAS je obnoví, jinak by to dnešní štěkání nebylo na nic.

4 0
možnosti
Foto

Vím, že jste člověk s levými názory, ale aspoň pište se znalosti věci. Nevím, co máte na mysli s tvrzením, že vláda prováděla experiment na občanech. Za prvé nikdy vláda ani Kalousek  netvrdil, že předhoníme EU. Přes některé nezdary se ji podařilo snížit státní dluh, zvýšit zahraniční obchod, máme jednu z nejnižší nezaměstnanost v EU, náš stát není ohrožen chudobou, za  úspěchy ve snižování státního dluhu  nám bylo zvýšeno EU hodnocení o dva body. To třeba znamená, že si můžeme půjčovat peníze za výhodný úrok. To jsou fakta. Ty ale vy nechcete znát, že ? Ono je módou

sezóny nadávat

13 3
možnosti
DD

Vidíte a přitom to bylo tak jednoduché. Prostě jen plnit volební program. A to se prostě nestalo. Rostlo vlastně skoro všechno: platy poslanců, státní dluh, daně, ceny a naproti tomu klesaly platy, sociální úroveň a i té vyspělé Evropě se vzdalujeme. Toť vizitka "pravicové" vlády;-(

7 5
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik