Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vy nevíte, jak to dopadne? Vy nečtete články v novinách? Tam to máte přeci jasně napsané, koho budete volit... ;-D

1 0
možnosti
PS

Doufejme, že mediokarcii tentokrát většina voličů nepodlehne. Navíc že všichni půjdou k volbám a dají hlas jen NEparlamentním stranám. Tím dají najevo, že opravdu chtějí změny....R^

1 0
možnosti
Foto

Když už  blog pana Bárty kritizujete, tak jste si ho mohl i přečíst.

3 0
možnosti
Foto

Při příštích volbách budou lidé opět dychtivě číst volební programy, sledovat předvolební debaty a rozmýšlet, komu dát tentokrát hlas. Všude se to bude hemžit billboardy s hesly typu „změna“, „naděje“, „reforma“, „poctivost“, „konec korupce“ apod. Lidé si pak někoho zvolí a ve většině míst bude panovat skvělá nálada. Lidé budou z té novoty nadšení a budou se dychtivě těšit na ty skvělé zítřky, protože byl po dlouhém čekání konečně nalezen ten správný politik, se kterým ten stát určitě bude fungovat.  Tak tomu bylo i v roce 2010.

  Po nějakém čase po volbách, lidé zjistili, že se opět nepodařilo najít ty správné a poctivé politiky, kteří nekradou. Zjistili, že i sympatický Nečas s krátkými rukávy, spolu s veleodpovědným Kalouskem a hustým Kchárlem, se musí podřídit přírodním zákonům, mezi které patří i to, že stát žádné ekonomické zdroje nekouzlí, pouze je bere jedněm a dává je druhým. Aniž by o tom měli ponětí, ověří si neochvějnou platnost teorie veřejné volby a teorie ekonomické kalkulace.

Výňatek z článku  http://www.mises.cz/clanky/pro-zmenu-vladni-krize-1164.aspx

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik